08-04-2020, 05:03 PM
(08-04-2020, 04:36 PM)херцеговац Пише: Па ти што су урадили хопала и јесу нам јебали матер!
Стока Карађоревићеска и њена стокупљевина!
Херцеговче, дозволи да се не сложим са тобом. Између Карађорђевића и швапских куртона Обреновића увек бирам Карађорђевиће.Ја сам са обе стране из устаничких породица и код мене у широј фамилији нема Обреновићеваца.Због те династије ја не живим у главном граду.Да су они вредели нешто Београђани би се договарали да се нађу код споменика Кнезу Михаилу а не код коња.То што је коловођа мајског преврата постао швапски шпијун 10 година после тог догађаја,нема никакве везе са династичким превратом. Да је тим људима било добро не би кретали на Обреновиће. Срозао државу и војску исто као и Вучић.Интересантно је да је Краљ Милан најпотказанији владар из династије Обреновић а заправо једини није био будала од свих њих.Кукавица јесте био,али није био тупаџија као ови остали. Свакој земљи се Енглези инфилтрирају и формирају своје обавештајне пунктове и стварају своје агентурне мреже,само су у Србију позвани да дођу и то у овај Крагујевац.На позив Кнеза Милоша стигли су господин и госпођа Хоџис и ваљда сви знамо шта нас снађе од тих и оних после њих.