09-04-2020, 11:03 PM
(09-04-2020, 10:57 PM)ОРЈУНА Пише:(09-04-2020, 10:18 PM)ЈВуО-КГ Пише:(09-04-2020, 09:54 PM)Милослав Самарџић Пише: Зашто фашизам, зар није комунизам?
Оно кад су ухапсили новинарку у Новом Саду, била је парила ''Стоп фашизму''. А комунизам директно.
Милославе,невезано за ово што је написао Уставобранитељ,не вреди ! Ваљда си то скапирао за све ове године.Кад год нешто крене,испречи се другосрбијанштина.Њихови микрофони су тренутно Н1 и Нова С,прошле године су били они суботњи шетачи и 1 од 5 милиона и шта све не...потрошачи народне енергије и уништитељи достојанства.Прва и друга Србија,две пошасти овог народа.Проћи ће деценије док они схвате да је 5. октобар убио 9. март и да су после ових кривокичмаша који седе за рачунарима и пишу оде Вучићу,заправо они сами, највећи Вучићеви играчи.На крају крајева они су га и довели на власт.Милошевићеви и Стамболићеви комунисти,па бирај.Шта да кажем друго о људима који су убеђени да ће Ђилас да их вади из ове ситуације.Заглављени смо између два комуњарска зида.Глупо ми је и што типкам ову 1000 пута прежвакану причу а опет све се надам пробудиће се неко али изгледа да су ко медведи утонули у сан и немају намеру да се буде.Једна хипнотисана маса без трунке националне свести и са још мање части и достојанства.
По мени је један од највећих превара и Зоран Кесић, он се уклапа у другосрбијанштину. Већ сам написао, Обрадовић само треба да напусти Ђиласов и Поздерчев Савез и има мој глас.
Заправо, мислим да се Обрадовић плаши да ће излазак из те коалиције значити да губи сваку шансу да уђе у парламентарну већину.