10-04-2020, 08:49 PM
(10-04-2020, 02:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:(10-04-2020, 01:29 PM)херцеговац Пише: Зато што је у Београду на снази одлука да се не може у продавницу без маске и рукавица.
Исто важи и за Крагујевац.
То што овај нацистички режим малтретира мене,истрпећу! А то што ми малтретирају мајку која има 65 година ,е зато ћу...само полако.Видеће се све.
Иде жена у 4 ујутру у продавницу са оним фосилима од по 100 година који су сви за Вучића,само да би прошетала мало.
У једном маркету у КГ,касапин хтео да умлати неког чичу јер овај коментарисао јавно унутра "Ето видите како се Вучић бори за нас, јадан човек".Једва задржали касапина да не истранжира овог диносауруса.
Пресуђују нам они које је комунизам обликовао,они који имају преко 70 година.Испрепадани пензионери који блеје у кутичину по цео дан.
Видим да се на форуму не познаје много АБХ тематика.Жао ми је што морам да вам кажем,али на те рукавице и маске можете да се изуринирате. Не вреде вам ништа.
И још нешто! Где је у Србији умро први човек од овог вируса? У Крагујевцу!И то млађи човек! Шта се десило са лекаром који је на твитеру показао плућа од тог момка још тамо око 20. фебруара?Суспендовали га да не омета Вучићеву кампању.
Куд га не посијече ка брава а остале шпицерајком у дупе!