13-04-2020, 09:30 PM
(13-04-2020, 07:43 PM)Бенито Пише: Ма јесте исто. Зато Трамп разговара са свим релевантним лидерима верских заједница пре него што донесе такву одлуку, па чак и са епископима СПЦ. А са којим клинцем се Овај консултује??? Са Анђелком?
Бога Ти Просветар, гледај се посла.
Нами не пада на памет да бранимо шта балави тамо ради само ти кажемo:
ЦРНО-БЕЛА СЛИКА ИЗ ПРОШЛОГА РАТА ЈЕДНОСТАВНО НЕ ШТИМА!
МИ НЕ ЗНАМО С'КИМ ТРАМП ПРЕГОВАРА САМО ЈАВЉАМО ДА ОВДЕ У КАНАДИ МИ ГЛЕДАМО ЛИТУРГИЈУ ПРЕКО НЕТА И...ПСТ!, НИКО НИ ДА ЗУЦНЕ!
ОВДЕ СКИДАЈУ КРСТОВЕ СА ЈАВНИХ ЗГРАДА, ЗАБРАЊУЈУ НОШЕЊЕ И НАЈМАЊЕГ КРСТИЋА СВИМА, СВИМА, СВИМА....КОЈИ РАДЕ У ДРЖАВНИМ УСТАНОВАМА, ЕДА БИ, КОБАЈАГИ, ТАКО ЗБАРАНИЛИ И БУЛАМА ДА БУДУ ЗАБРАЂЕНЕ, НУ ИПАК....МИНИСТАР ВОЈНИ ЦЕЛЕ КАНАДЕ ЕМ ЈЕ ЧАЂАВ ЕМ НОСИ ЧАЛМУ!
![[Слика: Harjit_Sajjan_at_NATO_in_Belgium_-_2017_...ped%29.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Harjit_Sajjan_at_NATO_in_Belgium_-_2017_%2837569965574%29_%28cropped%29.jpg)
Зато....ЦРНО-БЕЛА слика момака из прошлога рата једноставно више не важи, или се информишите и промените плочу или....у изгнанству живе и раде на хиљаде Срба, људи нису сисали весла...!
ЗАКЉУЧАК:
КОМУНО-САТАНИЗАМ ПРОТИВ ДЕМОНО-КРАТИЈЕ ВИШЕ НЕ ВАЖИ....
МИ СВОЈ ПУТ ЗНАМО, ПУТ
Б О Г О Ч О В Е К А....
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!