15-04-2020, 03:37 PM
(15-04-2020, 02:57 PM)Бенито Пише: и довести српски народ у опасност радикалне поделе у народу, који би могао да запрети и грађанским ратом.
Бар пет пет пута сам написао то, да се понашају као да намерно покушавају да изазову грађански рат.С тим што ти имаш поверења у ове што себе називају СПЦ, а ја тврдим (а волео бих да нисам у праву) да они играју једну kazališnu представу са Вучићем.
Друго, Србин као Србин, научен да размишља само у оквиру свог националног стада никада не промисли да и ако ови дозволе православцима да иду у цркву на Васкрс,истог тренутка ће се јавити Ватикан и рећи да су припадници њихове цркве у Србији дискриминисани јер они нису могли у цркву за њихов Ускрс.И наравно да ће бити у праву јер су то чињенице и факти, зови како хоћеш. Ове будалчине на власти уништавају Србију тако да ће јој опоравак ићи теже него икада,ако се уопште опорави.Ја само не могу да верујем да смо ми последњи глобалистички бастион у свету. Клинтонов и Сорошев Аламо није у Тексасу него у Србији.
п.с. За мене САНУ више не постоји,а ви како хоћете.Ни до сад ништа нису радили, сем што су потпаљивали народ да непотребно гине.У ток квази институцији ради више енглеских агената него у Скотланд Јарду.Него,биће да су Енглези дали корпу њима па су прешли под немачки кишобран.Можда некоме зазвучи чудно,али ја се много уздам у америчку војску,мислим да је то екипа која ће Немачку да растури на покрајине.