10-07-2020, 07:26 PM
(10-07-2020, 06:31 PM)Бенито Пише: Очигледно ниси ни чуо захтеве.
Што се тиче осталог, поведи брате Ти протесте, па ако крене народ за Тобом, Ти реци како ниси за вођу и остало. Мани ме тих бургија када се скупило неколико десетина хиљада људи, сад ће неки мудократа да се наметне као вођа, јер је леп, има дикцију и свиђа се Мишел Обами.
Та времена су, на срећу, прошла... Камо лепе среће да то нисмо гледали 90-их неколико десетина пута, скоро ништа се не би догодило, као што се, на жалост, десило.
Ного нема храбрости нити стратегије и конкретне шта да се ради.. зато му и пропаде и антифа преузела протесте...
Искрено ја не видим ни Нога ни ове Ђиласове из СЗС као лидере који ће срушити Вучића. Мени СЗС када се сакупи на конференцији делује као да су дошли некоме на парастос а не да руше Вучића...
Изабра ће ЦИА неког новог младог лидера само преко ноћи ће се појавити. У ове садашње комплет и ливе и десне и антифа, либерале, националисте, демократе нико жив нема поверења.
Опозициони лидери дођу на протест не знају шта даље, пишу неке споразуме у 150 тачака, неке захтеве...циркус..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.