11-07-2020, 10:07 AM
(10-07-2020, 11:06 PM)Шумадинац Пише:Ма ти си битан фактор на протестима,кад те виде полицајци одма бацају шлемове(10-07-2020, 09:55 PM)Бенито Пише: Немам ја или било ко да верујем или не верујем Срђану Ногу или било ком другом. Како рече Миливојевић, једино је он прочитао Вучићеви игрицу око избора од А до Ш и израдио га к'о младог мајмуна.
А вас двојица седите у Вршцу и Краљеву и читајте шта пишу ботови ко треба да води протест и примајте се на те бургије.
Да не заборавим ни Дамљана Кнежевића и његове момке. Као ни монаха Антонија, шта год ко мислио о њему, свака му част. Да се он у његовим годинама порве са двојицом жандарма - СВАКА МУ ЧАСТ, к'о хаџи Рувим и Мелентије Никшић у своје време.
ПС док синод СПЦ сном мртвијем спава док му народ и паству млате као марву.
Наша маленкост редовно присуствује на протестима, па и вечерас. Присуствовало је и пар левичара анархиста који су много гори од пандура. Један од њихми је покушао скинути шубару с главе па сам га звекнуо право по лабрњи и пао је ко свећа.
Срећом, то је било на периферији, тако да сам избегао "свирати клавир" у СУП- у.
Даклем, што се тиче Давидовића, он није одавно "Антоније" већ Драган. Тако да може слободно да се рпи с ким хоће и кад хоће. О Ногу нећу трошити речи јер није вредан помена.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.