14-07-2020, 07:14 AM
(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише:(12-07-2020, 08:39 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Радуловић је ТРОЈАНСКА КОЊИНА Гњилежног Запада а једино што вреди код њих то је Јасмина Николић...
Иста лијепа Јасмина (штета) је изјавила да у њихову компартију немож'да униђе нико ко не поштује педере, лезбаче, транџе....! Тагата је наша поголема!...шта'ш...нико није савршен! Ево шта вели лијепа Јасмина
Отишла Јасмина још од ономад 2018. са осталим другосрбијанцима из ДЈБ, но ти си се опасно загледао у њу па ти се још причињава у канадским дугим ноћима.
Извињајемо се, нијесмо испратили шта се догађа са ДЈБ! Негоооо...ђе отишла Јасмина, у коју странку да се одма'учислимо?

(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: Радуле је убедљиво најбоља демократска опција...
Море тога се ми и прибојавамо јербо ДЕМОНО-КРАТИЈА и КОМУНО-САТАНИЗАМ јесу два пута ка истом бездану!
(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: Он наравно није идеалан, поготово за нас који смо национално и традиционално формирани, јер али је чињеница да је те и друге своје личне ставове ставио у други план, па да је ишао у коалицију са Дверима својевремено, јер је за неке такве ставове схватио да нису битни, а по некима је, по мом мишљењу, променио став.
Није идеалан него почесто нешта мења те ставове!
(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: А можда је све то зато што је "тројанска коњина" па се притајио и чека да нас све зајебе као што ти тврдиш.
То, то...притајио се, притајио!

(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: Из онога што он годинама прича и ради, ја мислим да се он искрено бар донекле преумио, и да је много мање рискантно подржавати њега, него Ђиласа и компанију, Нога који је напаљени клинац и вероватно теледиригован од Удбе да ни сам он то не капира,
Ми нијесмо фан те Ногове ИЗЈАВЕ ал'у случају Радуле-та изјава би сигурно помогла да се човек мање преумавља!
(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: ....или умишљавати да ће неки тамо генерал који нас је све разгалио певајући четничку песму у инат Вулину да изведе неки пуч и реши све проблеме.
Умишљавамо, умишљавамо ама не постизавамо!

(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: Сем ако Симовић не постави Радулета за премијера, онда подржавам пуч из све снаге
Па доообро, кад извршимо ПУЧ да га поставимо да ради то што најбоље зна ама под будним оком нашијем!

(14-07-2020, 07:12 AM)Mekenzi Пише: Нити један политичар у Србији тренутно нема подршку критичне масе од минимум 100-200 хиљада нити подршку споља.
Ови протести ко предавања. На једном делу Бошко држи предавање, на другом Радуловић , на трећем Ного на четвртом се вежба певање и скандирање на петом се вежба писање састава тј. захтева, углавном километарска писанија без суштине...
Да би се реално срушио Вучић, Србија мора имати озбиљног лидера, озбиљну инфраструктуру у целој земљи, па плакати, постери, јака кампања.. За то треба озбиљан кеш из иностранства и њихова логистика.
Србија је све мања и у озбиљном и огромном великом проблему са наталитетом. 65% Србије данас живи у Београду..Има нас једва нешто више од 6 милиона.
Одлично резоновање, биће од тебе добар ПУЧИСТА!
.
ДРУГЕ СОЛУЦИЈЕ ЗА СВЕ ШТО СИ НАБРОЈАО ЈЕДНОСТАВНО...НЕ ИМА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!