01-12-2020, 04:01 AM
(01-12-2020, 01:39 AM)Mekenzi Пише:(01-12-2020, 01:17 AM)Бенито Пише: Мекензи, само сам прокоментарисао Твој коментар око ПЦР теста. Напао си човека ad hominem зато што је написао да ПЦР тест не доказује присуство ковида 19 у телу и то на пасја кола.
Сад да му се извиниш.
Ето, и он ће Теби да се извини.
И Чича мича и готова прича.[/align]
Кренуо и ти да се спрдаш и зезаш..
Човече тај је пелцован у Канади од свих заразних болести.
Како водоинсталатер, зна шта је Пи Си Ар тест, а разуме се у медицину тако што по цели дан дели клипове надрилекара који понижавају и спрдају се са регуларном медицином и правим докторима којима треба и до 8 годинда да специјализирају.
Дај немој ме зезати...
Мекензи је циркузан и шалабајзер као и већина софтвераша којима је проблем општа култура, чова думао, думао и од свега открио Чика Јову-Змаја, тј. да "пре и после јела треба руке прати, немо'да те на то опомиње мати"!

Ми смо веома озбиљно схватили ову пошаст и то од дана кад се јавио онај француски нобеловац, кога је чифут одма скинуо са јутјуба, а то је да је на природни вирус "нешто ЉУДСКОМ РУКОМ калемљено", по њему вирус сиде и...још нешто!
Друго просветљење унас био је интервју са Др. Алеком Рачићем, кажу комуниста али....човек је својим очима гледао како плућа у младића нестају и најавио да се ради о биолошком оружју!
Међутим!
По француском нобеловцу све што није од Бога (он рече "од природе" јер Французи у Бога не верују масовно, а за разлику од "комунисте" Рачића), дакле каже нобеловац, "све што није од Бога умире само по себи".
Даклем то се изгледа и са овим вирусом догађа, не гледајте чифут-панику и БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ ПУТЕМ ТЕСТИРАЊА, јер они паниче због Трампа, него пратите цифре смртних случајева!
Даље, треће просветљење јесте руска вакцина...како је направише тако брзо?
Па изгледа да су Руси прокужили о чему се ради (јер и сами раде са биолошким оружјем) па су за отров направили против-отров, који бар од тровања и "пржења плућа" штити а за грип како се ко снађе, као и код свих грипова!
Четврто просветљење беше она докторка Кинескиња која је потанко објавила како су научници (пекинези али и Французи и Амери) ЉУДСКОМ РУКОМ вештачки створили вирус у Вухану (Иститут у чијем власништву учествује чифут-капитал, Сорош, Гејтс...) кога се дочепала конраобавештајна служба у пекинеза!
Сведочење те докторке је преконоћ нестало са јутјуба...ахем...
Ми кол'ко пратимо, са овом Короном је готово чим руска вакцина ступи на снагу а и раније, по Закону Божијем, а тестирање и паника служе само да би све Владе света оправдале паре које су узели од чифут-фармакомафије!
Међутим!
Ако Трамп надбије па чифут избаци нешто ново...биће куку и леле све док Сорош и друштво не допа'не ченгела и Гуантанама!
Ну ствари се добро развијају, Бајден је добио наногицу, тешку букагију са којом једва иде...бумо видели!
Паметном доста!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!