22-03-2021, 04:49 AM
Ово је суноврат медицине...
ГоспоЏа вирусолог је оболела после ревакцине па сад толкује како без вакцине нема живота... чуј, бакута од 86 година прегрмела обострану упалу плућа захваљујући вакцини

ГоспоЏа вирусолог је оболела после ревакцине па сад толкује како без вакцине нема живота... чуј, бакута од 86 година прегрмела обострану упалу плућа захваљујући вакцини

Цитат:Др. Ана Глигић, Како сам се заразила
– А отприлике и знам како сам закачила болест. Преко пута моје куће, три метра од прозора је гимназија, а испод мог прозора долазе деца за време великог одмора. Мој прозор је два метра изнад њихових уста. Све моје анализе и епидемиолошки подаци где сам и како могла да закачим вирус говоре ми да је то једино објашњење. Кажу да вирус иде брзином звука, није баш тако, али иде брзо. А говорила сам и пре Нове године, када се појавио британски сој који је заразнији: овај сој је већ код нас од јуна месеца. Па ни Британци нису открили тај сој кад је ушао код њих, већ кад су имали 50 одсто оболелих од тог соја, не иде то тако… – каже др Глигич и додаје:
– Дај боже да ово сада даље не мутира. Ако не мутира, угушиће сам себе. Само нек не мутира, да не падне неки сој из Африке или не знам више одакле све ово јурца.
Вакцина, вакцина, вакцина
А једини лек против вируса је, каже – вакцина.
eKlinikа