01-04-2021, 12:04 PM
(01-04-2021, 11:39 AM)Шумадинац Пише: Баш таквима и њима сличнима, доктор и стручњак са "сумњивим пореклом" поручује:
Цитат: "Највише бих волео да ти људи који су „храбри“, не носе маске, сматрају да је све измишљено, да вирус не постоји, подсећају како више умире од канцера и других болести, оду у било коју ковид болницу на једну кратку екскурзију да виде како то изгледа у пракси. Не морају да носе маску, али да потпишу да је, ако се разболе и умру, то само њихова ствар. Нека покажу у пракси како је све измишљено. Нека стану иза својих ставова, као што ја стојим иза својих. Нека нам покажу да корона не постоји, да је све измишљено, да је вирус будалаштина. Да сам на месту власти, дао бих таквима плату од 1.000 евра да иду без маске да раде у ковид болнице. Ако покажу да је све то заблуда, да сви изађемо из овог циркуса. Ако нико од њих не умре, онда је ово све измишљено, идемо кући сви и нећемо више да причамо о корони. И мени је досадило! "
У оквиру његове струке, ово је Дража строго забрањивао: Епске извештаје. Тражио је, што каже Динчић, ''суве податке''.
Обратно, у оквиру њихове струке, квазиепски изсвештаји доминирали су код комуниста.
Другим речима, кад све са респираторним инфекцијама набијеш на једно место, а 90% здравствених капацитете зврји празно, наравно да ће на том једном месту бити гадно.
Оно што нам треба, јесу подаци. На пример, број упала плућа током низа претходних година.
С друге стране, колико људи умре зато што 90% болница зврји празно?