01-04-2021, 06:41 PM
(01-04-2021, 06:27 PM)Шумадинац Пише:(01-04-2021, 04:00 PM)Јеремија Пише: Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?
Хоће, наравно!
Цитат:
"Вакцина није гаранција да се нећете разболети, али спречава најгоре форме болести. Колико год да заглавиш и да се разболиш после вакцине, знај сигурно да ти је нешто помогла и да је могло да буде горе. То вам је као да је вакцина дала узбуну војсци у држави. Узбуна значи да је извршена мобилизација и да уместо, на пример, 5.000 војника Србија сада има 50.000 војника. Они знају одакле непријатељ напада и који су му планови и сви су спремни – то значи вакцина. Организам тада познаје противника, зна како изгледа, зна које су му слабе тачке, зна како ће да га напада и спрема оружје за то. То оружје, то су антитела."
Јел ти то мене зајебаваш?
Ја лепо рекох: Нисам био болестан када сам примио вакцину!
После вакцинације нисам ни са ким контактирао нити имао је постојала шанса да ми неко пренесе вирус.
Моја супруга која живи у истим просторијама, спава у истој постељи и обедује за истим столом, није имала никаквих симптома, што ће рећи да нисам "покупио" вирус него сам се разболео од примљене вакцине.
Стога не верујем ни једном "стручњаку" за ковид, јер напросто лажу!
Накнадна напомена:
Приче како вирус долази преко амбалаже, артикала из продавнице и сличне небулозе заиста је више него смешан... када би било тако ни једног Циганина више не би постојало. Гледам их како из контајнера скупљају сек. сировину, умазани, прљави, руке не перу а управо тим рукама једу поред контајнера... и гле чуда, ни један Циган из мале не стоји у реду испред ковид амбуланте већ све "бели".
Биће да вирус џихадисте који надиру из Афро - Азије и Цигане не напада већ се окомио искључиво на белце Хришћане.