Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити

(01-04-2021, 10:57 AM)Шумадинац Пише:  ПОРУКА АНТИВАКСЕРИМА И АНТИКОВИДАШИМА

Највише бих волео да ти људи који су „храбри“, не носе маске, сматрају да је све измишљено, да вирус не постоји, подсећају како више умире од канцера и других болести, оду у било коју ковид болницу на једну кратку екскурзију да виде како то изгледа у пракси. Не морају да носе маску, али да потпишу да је, ако се разболе и умру, то само њихиова ствар. Нека покажу у пракси како је све измишљено. Нека стану иза својих ставова, као што ја стојим иза својих. Нека нам покажу да корона не постоји, да је све измишљено, да је вирус будалаштина. Да сам на месту власти, дао бих таквима плату од 1.000 евра да иду без маске да раде у ковид болнице. Ако покажу да је све то заблуда, да сви изађемо из овог циркуса. Ако нико од њих не умре, онда је ово све измишљено, идемо кући сви и нећемо више да причамо о корони. И мени је досадило!

Др. Миланко Шеклер

Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?
Због потребе путовања (ковид пасоша) одлучио сам се да примим вакцину... пријавио се, добио термин и примио прву дозу Спутњика... после 8 дана почео сам осећати неподношљив бол у плећки и главобољу. Јавио се лекару, одмах упућен у ковид амбуланту где су ме тестирали а затим упутили на рентген, лаб и најпосле код пулмолога...дијагноза гласи: ковид позитиван. Следила је само изилација и брдо лекова...
Е сад, питам се: како сам ја могао да се заразим када нигде не идем, живим на селу, маску носим где је потребно (продавница и апотека) и што је најважније, пре вакцине сам био здрав (негативан на корону)?
Ја нисам усамљен случај, напротив. Има много народа којима је вакцинисање "скочило на нос" и, сви до једнога су окривљени како се нису држали препорука "струке".
Најпосле, пре примања вакцине морао сам потписати "папир" којим аболирам државу и произвођача вакцине од сваке одговорности у случају компликација или нежељених дејстава проузрокованих вакцином.
Стога сматрам да је обавезно (присилно) вакцинисање кршење људских права а колико знам и Устава државе Србије.
Одговори

(01-04-2021, 04:00 PM)Јеремија Пише:  Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?

Хоће, наравно!
Цитат:
"Вакцина није гаранција да се нећете разболети, али спречава најгоре форме болести. Колико год да заглавиш и да се разболиш после вакцине, знај сигурно да ти је нешто помогла и да је могло да буде горе. То вам је као да је вакцина дала узбуну војсци у држави. Узбуна значи да је извршена мобилизација и да уместо, на пример, 5.000 војника Србија сада има 50.000 војника. Они знају одакле непријатељ напада и који су му планови и сви су спремни – то значи вакцина. Организам тада познаје противника, зна како изгледа, зна које су му слабе тачке, зна како ће да га напада и спрема оружје за то. То оружје, то су антитела."

Даклем, инкубација траје 1-2 недеље. И можеш се заразити све до 6. недеље после прве, односно, до 3. недеље после друге вакцине.

(01-04-2021, 04:00 PM)Јеремија Пише:  Е сад, питам се: како сам ја могао да се заразим када нигде не идем, живим на селу, маску носим где је потребно (продавница и апотека) и што је најважније, пре вакцине сам био здрав (негативан на корону)?

Ако си маску носио негде у затвореном простору а око тебе било неколико људи без маски, онда постоји велика вероватноћа да капљица од потенцијалног зараженог може ући у око. Друго, ако не дезинфикујеш робу из продавнице, исто постоји могућност заразе. Јер обично хиљаде руку пређе преко робе, а вирус може рецимо на целофану остати неколико сати.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-04-2021, 06:27 PM)Шумадинац Пише:  
(01-04-2021, 04:00 PM)Јеремија Пише:  Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?

Хоће, наравно!
Цитат:
"Вакцина није гаранција да се нећете разболети, али спречава најгоре форме болести. Колико год да заглавиш и да се разболиш после вакцине, знај сигурно да ти је нешто помогла и да је могло да буде горе. То вам је као да је вакцина дала узбуну војсци у држави. Узбуна значи да је извршена мобилизација и да уместо, на пример, 5.000 војника Србија сада има 50.000 војника. Они знају одакле непријатељ напада и који су му планови и сви су спремни – то значи вакцина. Организам тада познаје противника, зна како изгледа, зна које су му слабе тачке, зна како ће да га напада и спрема оружје за то. То оружје, то су антитела."

Јел ти то мене зајебаваш?

Ја лепо рекох: Нисам био болестан када сам примио вакцину!
После вакцинације нисам ни са ким контактирао нити имао је постојала шанса да ми неко пренесе вирус.
Моја супруга која живи у истим просторијама, спава у истој постељи и обедује за истим столом, није имала никаквих симптома, што ће рећи да нисам "покупио" вирус него сам се разболео од примљене вакцине.
Стога не верујем ни једном "стручњаку" за ковид, јер напросто лажу!

Накнадна напомена:

Приче како вирус долази преко амбалаже, артикала из продавнице и сличне небулозе заиста је више него смешан... када би било тако ни једног Циганина више не би постојало. Гледам их како из контајнера скупљају сек. сировину, умазани, прљави, руке не перу а управо тим рукама једу поред контајнера... и гле чуда, ни један Циган из мале не стоји у реду испред ковид амбуланте већ све "бели".
Биће да вирус џихадисте који надиру из Афро - Азије и Цигане не напада већ се окомио искључиво на белце Хришћане.
Одговори
Question 

Цитат:
"Руски лидер ове недеље се вакцинисао против вируса корона. За сада се не зна коју је од три руске вакцине примио.

Путин је за телевизију испричао да након вакцинације није имао температуру, али га је „сутрадан мало ломило“ и болело место убода.

„Првих 5 сати заиста ништа, а онда када сам некако подигао руку... Примио сам у леву руку – нисам осећао бол, не, само неку непријатност. Ако сада притиснем то место и даље помало осећам. И то су нежељени ефекти“, рекао је шеф државе.

Он је додао да је „за сваки случај ставио топломер на ноћни сточић када је легао да спава“, а када је ујутру устао и измерио температуру, она је била нормална.

Руски председник рекао је да намерно не говори којом се од три руске вакцине против ковида вакцинисао и да то зна само његов лекар.

„Једном од наше три вакцине. Замолио сам колеге да не говоре о томе, заправо, ни не говорим им, чак ни не знају. Зна само мој лекар који ми је дао ову вакцину“, објаснио је Путин наводи Спутњик.

Руски лидер је истакао да су све три руске вакцине на нивоу најбољих светских модела и тренутно су најбоље, као и да је „потребно да сваки човек донесе такву одлуку за себе, разговара са лекаром, специјалистом“.

У Русији су, како наводи Спутњик, регистроване три вакцине против вируса корона. Прву од њих,„Спутњик Ве” развио је Центар „Гамалеја” у сарадњи са Руским фондом за директне инвестиције на основи добро проучене платформе хуманих аденовируса. Другу вакцину, „ЕпиВакКорона”, направио је Државни научни центар за вирологију и биотехнологију „Вектор“ на основу пептидних антигена. Трећи препарат за превенцију ковида 19 је „КовиВек” са целим вирионом, који је израдио Савезни научни центар за истраживање и развој имунобиолошких препарата „Чумаков“ Руске академије наука."

ОЈ ПУТИНЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО
КРИШОМ НОСИШ ВАКСЕРСКО ОДИЈЕЛО

Ајмо антивскцинаши и русофили..
РАЗ, ДВА, ТРИ...

[Слика: giphy.gif]

ОЈСАААААА

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

http://www.kmnovine.com/2021/04/stojkovic.html
Одговори

(01-04-2021, 06:41 PM)Јеремија Пише:  
(01-04-2021, 06:27 PM)Шумадинац Пише:  

Хоће, наравно!
Цитат:

Јел ти то мене зајебаваш?

Ја лепо рекох: Нисам био болестан када сам примио вакцину!
После вакцинације нисам ни са ким контактирао нити имао је постојала шанса да ми неко пренесе вирус.
Моја супруга која живи у истим просторијама, спава у истој постељи и обедује за истим столом, није имала никаквих симптома, што ће рећи да нисам "покупио" вирус него сам се разболео од примљене вакцине.
Стога не верујем ни једном "стручњаку" за ковид, јер напросто лажу!

Накнадна напомена:

Приче како вирус долази преко амбалаже, артикала из продавнице и сличне небулозе заиста је више него смешан... када би било тако ни једног Циганина више не би постојало. Гледам их како из контајнера скупљају сек. сировину, умазани, прљави, руке не перу а управо тим рукама једу поред контајнера... и гле чуда, ни један Циган из мале не стоји у реду испред ковид амбуланте већ све "бели".

Биће да вирус џихадисте који надиру из Афро - Азије и Цигане не напада већ се окомио искључиво на белце Хришћане.

Прво, Брат Јеремија ваља ОЗБИЉНО узети у обзир могућност ДИВЕРЗИЈЕ у NOVOSRBU кад се ради о руској вакцини, прогуглај мало шта се догађа са вакцином Астра-Зенека која је била рађена у кооперацији са Русима, тј. на класичан начин, и тако индиректно оспорила ТУРСКУ ВАКЦИНУ (Фајзер) која мења генетски код у човека, што је уствари и главни циљ чифут фармакомафије!

Дакле најпре је погон Астра-Зенеке запаљен у Енглеској па је број смртних случајева ндуван кроз чифут-медије тако да су на крају морали да промене и име, и то још није готово!

Имајући ту огорчену борбу не само за тржиште него и за генетско модификовање људи, нас не би изненадило да ПОДПЛАЋЕНО медицинско особље намерно убризгава људима руску вакцину која је претходно затрована!

Рецимо само на овом форуму постоје најмање двојица (са'ће се јаве) који би БЕСПЛАТНО (најбоље су бесплатне курве) сипали мишомора у руску вакцину!

А што се тиче цигојнера и короне пааа...и овај "Сас" Шеклер није далеко отале јер ако је он Сас, к'о што рече Бенито на оној онамо теми, ја сам ондак Еским, јербо ми имамо ође у изгнанству пријатеља из нашег Ерског краја у чијем се СРБСКОМ презимену јасно види саско поријекло а човек тако и изгледа за разлику од Шеклера!

Даклем кад се већ дотичемо овдашњих у изгнанству, беше ођекаре читава једна фамилија са презименом Шајн али ти нијесу ни Саси ни Њемци уопште па ни Јевреји, него просто...цигани неђе из Баната, и то не крију јер цигојнерски гени су цењени ође у Канади, сад је ође модерно не бити ни бео ни стрејт, тако да кад боље погледамо овог Шеклера, тај брзоговор, те очи које шеврдају к'о на зејтину...хммм....не могу да се отмем утиску да тај ујутру певуши пред огледалом док се брије:

Некад бејах Сас,
А сада сам Ром,
То је био спас,
У животу мом!

(пародија на песмицу коју је спевао покојни Брана за бољих дана!)

Међутим!

По знаменитом Православном Хришћанину и врлом Србину Др. Пајовићу, лоше нам се пише али...на крају нас мале Господ неће дати само ако се Сотоне не бојимо и никве вакцине не примамо!

Међутим!

За разлику од наше маленкости Др. Пајовић не верује у могућност оружаног отпора ЈЕДИНОГ БЕЛОГ НАРОДА НА ПЛАНЕТИ КОЈИ ЈЕ НАОРУЖАН ДО ЗУБА, док ми мислимо да НИСМО ГОТОВИ КАО РАСА ДОК ИМА ОРУЖЈА У ТЕКСАСА!

Међутим!

Ваља имати и нешто у гаћама јер...‘ЕБО ПИШТОЉ У ПЛАШЉИВОЈ РУЦИ!

Нем'шта додати!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(02-04-2021, 11:34 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  А и симпатизерима добардан!

Друже, немаш ти ође твојих љотара. Омашио си форум.

Но, пошто си уједно антиваксер и русофил, време је да научиш Казачок, пре него што Путин дође да вас све вакцинише Спутњиком. Па ка'е....

РАЗ, ДВА, ТРИ...

ОЈСАААААА

Д М
Одговори

(02-04-2021, 04:11 PM)Шумадинац Пише:  
(02-04-2021, 11:34 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  А и симпатизерима добардан!

Друже, немаш ти ође твојих љотара. Омашио си форум.

Како....па ти си нами највернији симпатизер, кевћеш, режиш и моташ ни се око ногу к'о сеоски џукац који кад га чо'ек очепи трчи код газде и цвили шлихт, шлихт...

Иначе реко'ја да ће одма'да се јаве ликови са овог форума који би БЕСПЛАТНО (најгоре су бесплатне курве) сипали мишомора у руску вакцину!

Нем'шта додати!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(02-04-2021, 06:39 AM)Шумадрипац Пише:  Цитат:
"Руски лидер ове недеље се вакцинисао против вируса корона. За сада се не зна коју је од три руске вакцине примио.

Путин је за телевизију испричао да након вакцинације није имао температуру, али га је „сутрадан мало ломило“ и болело место убода.

„Првих 5 сати заиста ништа, а онда када сам некако подигао руку... Примио сам у леву руку – нисам осећао бол, не, само неку непријатност. Ако сада притиснем то место и даље помало осећам. И то су нежељени ефекти“, рекао је шеф државе.

Он је додао да је „за сваки случај ставио топломер на ноћни сточић када је легао да спава“, а када је ујутру устао и измерио температуру, она је била нормална.

Руски председник рекао је да намерно не говори којом се од три руске вакцине против ковида вакцинисао и да то зна само његов лекар.

„Једном од наше три вакцине. Замолио сам колеге да не говоре о томе, заправо, ни не говорим им, чак ни не знају. Зна само мој лекар који ми је дао ову вакцину“, објаснио је Путин наводи Спутњик.

Руски лидер је истакао да су све три руске вакцине на нивоу најбољих светских модела и тренутно су најбоље, као и да је „потребно да сваки човек донесе такву одлуку за себе, разговара са лекаром, специјалистом“.

У Русији су, како наводи Спутњик, регистроване три вакцине против вируса корона. Прву од њих,„Спутњик Ве” развио је Центар „Гамалеја” у сарадњи са Руским фондом за директне инвестиције на основи добро проучене платформе хуманих аденовируса. Другу вакцину, „ЕпиВакКорона”, направио је Државни научни центар за вирологију и биотехнологију „Вектор“ на основу пептидних антигена. Трећи препарат за превенцију ковида 19 је „КовиВек” са целим вирионом, који је израдио Савезни научни центар за истраживање и развој имунобиолошких препарата „Чумаков“ Руске академије наука."

Ајмо антивскцинаши и русофили..
РАЗ, ДВА, ТРИ...

ОЈСАААААА

Шумадрипац по обичају лансира ође све саме полуистине (уз наравно, промоцију хрватских наратива, братствојединство и шугословенство), а ПОЛУИСТИНА ЈЕ ГОРА ОД ЛАЖИ!

Наиме у истој вести коју је Шумадрипац приложио горе, ка'е се да је Председник Русије Владимир Путин објаснио је зашто није следио пример неких белосвецких лидера и није се вакционисао против ковида 19 јавно, пред камерама, па ка'е Путин за Спутњик:

Цитат:Зар треба да се мајмунишемо? Да обавезно радимо оно што неко други негде ради?!

Уосталом, ако на таквом нивоу неко жели да тамо нешто фалсификује, да некога превари, то није тешко учинити. Можете показати ову инјекцију, а заправо убризгати физиолошки раствор, или било шта друго – кефир, некакав сок од поморанџе...просто витамине. Али то није озбиљно, по мом мишљењу а ви ћете морати да ми верујете на реч!

ЗАКЉУЧАК:

ЦАР ПУТИН ЈЕ ВЕЛЕМАЈСТОР ШАХМАТНЕ ИГРЕ НА ГЛОБАЛНОМ ПЛАНУ ПА ВЕШТО ПОМЕРА ТА ДРВЦА НА ШАХМАТНОЈ ТАБЛИ СВЕТА!

РУСИЈА ДОВРШАВА ГАСОВОД ЗА ЊЕМАЧКУ, СПРЕЧАВА МАЛИГНО ДЕЛОВАЊЕ ТУРСКЕ ВАКЦИНЕ (ФАЈЗЕР) НА ЧЕЛОВЈЕЧЕСТВО РУСКОМ ВАКЦИНОМ, ТАКО ДА МИ НЕ ВЕРУЈЕМО ДА СЕ ОН УОПШТЕ И ВАКЦИОНИСАО, МОЖДА ЈЕ ПРИМИО МАЛО КВАСА ПА ГА ЗАТО БОЛИ РУКА!

Кидање

(23-03-2021, 10:11 AM)Шумадрипац Пише:  
(23-03-2021, 10:01 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  А и симпатизерима добардан!

Где ти видиш овде љотићевце? Промашио си форум.

Хммм....не мора да значи ако неког не видиш да га нема, ево рецимо ни магарци на форуму се не виде а Влад наш'о једног без проблема, па ка'е:

(23-03-2021, 10:31 AM)Vlad Alekš Пише:  
(23-03-2021, 09:50 AM)Шумадрипац Пише:  Бла, бла, трућ...."Корона"...брља, брља...медицинско толковање...трућ....младих скојеваца Скојевац...шаблони исти.

Ти си један обичан магарац.

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Путин: Руска вакцина ефикасна против свих до сад познатих мутација вируса корона
https://rs.sputniknews.com/rusija/202104...sa-korona/

Спутњиком вакцинисати све артемите, антиваксере, антиковидаше, љотићевце и друге билмезе

ОДМАХ

САДА

ТУ

Па ка'е....

РАЗ, ДВА, ТРИ.....

ОЈСАААААА

Д М
Одговори

ФАРМАКОМАФИЈАШИ, ГЛОБАЛИСТИ, ПАПОЉУПЦИ, ЕКУМЕНО-УНИЈАТИ, ПЛУЋНОКРИЛАШИ...ДАЉЕ КАНЏЕ И КОПИТА ОД СВЕТЕ СРБИЈЕ!

ελευθερία ή θάνατος

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

СРБИЈА ЈЕ УСТАЛА, УСЛИШЕНЕ СУ МОЛИТВЕ ОЦА АНТОНИЈА!
.

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://balkanskageopolitika.com/2021/04...stojkovic/
https://balkanskageopolitika.com/2021/04...cija-2021/
Одговори

https://www.globalresearch.ca/cya-fraudu...se/5738844

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним