01-04-2021, 04:00 PM
(01-04-2021, 10:57 AM)Шумадинац Пише: ПОРУКА АНТИВАКСЕРИМА И АНТИКОВИДАШИМА
Највише бих волео да ти људи који су „храбри“, не носе маске, сматрају да је све измишљено, да вирус не постоји, подсећају како више умире од канцера и других болести, оду у било коју ковид болницу на једну кратку екскурзију да виде како то изгледа у пракси. Не морају да носе маску, али да потпишу да је, ако се разболе и умру, то само њихиова ствар. Нека покажу у пракси како је све измишљено. Нека стану иза својих ставова, као што ја стојим иза својих. Нека нам покажу да корона не постоји, да је све измишљено, да је вирус будалаштина. Да сам на месту власти, дао бих таквима плату од 1.000 евра да иду без маске да раде у ковид болнице. Ако покажу да је све то заблуда, да сви изађемо из овог циркуса. Ако нико од њих не умре, онда је ово све измишљено, идемо кући сви и нећемо више да причамо о корони. И мени је досадило!
Др. Миланко Шеклер
Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?
Због потребе путовања (ковид пасоша) одлучио сам се да примим вакцину... пријавио се, добио термин и примио прву дозу Спутњика... после 8 дана почео сам осећати неподношљив бол у плећки и главобољу. Јавио се лекару, одмах упућен у ковид амбуланту где су ме тестирали а затим упутили на рентген, лаб и најпосле код пулмолога...дијагноза гласи: ковид позитиван. Следила је само изилација и брдо лекова...
Е сад, питам се: како сам ја могао да се заразим када нигде не идем, живим на селу, маску носим где је потребно (продавница и апотека) и што је најважније, пре вакцине сам био здрав (негативан на корону)?
Ја нисам усамљен случај, напротив. Има много народа којима је вакцинисање "скочило на нос" и, сви до једнога су окривљени како се нису држали препорука "струке".
Најпосле, пре примања вакцине морао сам потписати "папир" којим аболирам државу и произвођача вакцине од сваке одговорности у случају компликација или нежељених дејстава проузрокованих вакцином.
Стога сматрам да је обавезно (присилно) вакцинисање кршење људских права а колико знам и Устава државе Србије.