Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дневна доза панике; Артемити, Антивакцинаши и Љотари

(03-04-2021, 11:37 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

https://www.globalresearch.ca/cya-fraudu...se/5738844

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

Срећом, нема вас присталица много. Мада, Путинова вакцина вам не гине.

[Слика: tenor.gif]

Даклем,

РАЗ, ДВА, ТРИ....

[Слика: giphy.gif]

ОЈСАААААА

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

.
Једна од теорија која се појавила паралелно са корона вирусом, а проширила се још брже од њега јесте да вирус не постоји, већ да "трују ваздух испуштајући сумњиве материје из авиона".

Иако ни после годину дана ови теоретичари нису успели да докуче ко нас то трује и чиме тачно, ова идеја је наставила да живи и утиче на све кориснике друштвених мрежа, где се неуморно деле упозорења, фотографије и снимци тог, наводног, тровања.
Један пилот из Србије одлучио је да томе стане на пут и објасни о чему је реч.
Душан Бирманац је на свом Фејсбук профилу поделио текст под називом "Пилот који је решио да проговори о тровању из ваздуха" у нади да ће успети да расветли ове махните теорије.

[Слика: 141192441-432209941228841-19400244062835...1000x0.jpg]
https://i.postimg.cc/50Yg77Kj/141192441-...1000x0.jpg

ПИЛОТ KОЈИ ЈЕ РЕШИО ДА ПРОГОВОРИ О ТРОВАЊУ ИЗ ВАЗДУХА

За све који ме не знате, био сам војни пилот, наставник летења и пробни пилот на авионима МиГ-21. Летео сам на висинама мало преко 20.000 метара и брзинама око 2 Маха. Kаријеру сам наставио у Агенцији за контролу летења. Тако да сам упознат са многим информација које су другима биле недоступне. Решио сам да проговорим и кажем истиму о „свакодневном тровању из ваздуха“. Молим вас све да пажљиво прочитате текст до краја.

Прво, бели трагови које видите на небу резултат су кондензације врелих издувних гасова из млазних и турбо-млазних мотора у додиру са хладним ваздухом на великим висинама. Ово је хемијско физички процес који је идентичан процесу настајања облака. Основе за разумевање можемо наћи у уџбеницима из основне и средње школе. Разумем да многима ово није било интересантно тада, јер су у том периоду имали „паметнија посла“ од учења. Требало је уживати у младости, а за знање има времена. На жалост многи су око ове теме необразовани, а енергично коментаришу лажне објаве које виде на дружтвеним мрежама. Мали број нас је имао метеорологију као предмет, али настанак облака је градиво које се учи у основној школи. Ако видите више белих трагова који се густо укрштају на разлиитим висинама, то је због тога јер се у том подручју укршта неколико међународних ваздушних путева и појава је сасвим нормална због густог ваздушног саобраћаја. Не брините, контролори летења су људи који високо професионално обављају свој не баш лак посао.

Највише су ме заболеле објаве људи у којима наводе да авиони који нас трују полећу са аеродрома Батајница. Само да вас све подсетим. МИ ВОЈНИ ПИЛОТИ СМО ШKОЛОВАНИ, ОБУЧЕНИ И ВАСПИТАНИ ДА БРАНИМО НАШ НАРОД, А НЕ ДА ГА ТРУЈЕМО, што смо не жалећи себе доказали много пута када је то било потребно. Моје колеге су гинуле и у миру и у рату бранећи сопствени народ. Срамота ме је што међу тим народом има и оних који могу да поверују да би смо ми могли да га трујемо или да дозволимо да неко то други ради са нашег војног аеродрома.

Друго, фотографије где можете да видите буриће у унутрашњости путничких или транспортних авиона представљају распоред и симулацију терета код ваздухоплова којису у развоју и завршној фази тестирања. То је стандардна методологија испитивања да ли се авион нормално понаша у ваздуху у симулираним условима где бурићи представљају тежину коју имају путници. Без овог начина испитивања путники авиони сигурно не би били безбедни за летење. Онда се те фотографије повежу са фотографијама млазница са авиона који запрашују комарце или усеве и ето доказа. Kаквих? Да авиони за прскање комараца трују из ваздуха? Па то сви знамо Да они то и раде.

Треће, истина је да постоје технологије које обезбеђују разбијање облака. Kористе се и у мирнодопским и у ратним сврхама. Имају је Русија и САД. Највероватније и Kина. Ти аеросоли садрже честице које водену пару у облацима претварају у водене капљице. Такву „кишицу“ и разведравање смо искусили на Kосову на аеродрому Слатина скоро сваки пут пре напада по облачном времену.

И на крају, четврто, људи који дозволе да прихвате дезинформације о тровању из ваздуха, на добром су путу да постану послушне овце којим је лако управљати. Такви који даље деле, лајкују и коментаришу овакве глупости значајно доприносе стварању још већег хаоса и неповерења према свему, па и према ономе што им у неком тренутку може значити пуно.
ОСВЕСТИТЕ СЕ! НЕ ГЛУПИРАЈТЕ СЕ! БУДИТЕ ЉУДИ KОЈИ KОРИСТЕ РАЗУМ И ЗНАЊЕ!

Делите даље и помозите свима да сазнају истину

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

(03-04-2021, 01:22 PM)Шумадрипац Пише:  
(03-04-2021, 11:37 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

https://www.globalresearch.ca/cya-fraudu...se/5738844

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

Срећом, нема вас присталица много. Мада, Путинова вакцина вам не гине.


Јок

Ми се по први пут слажемо са напорним суботаром Мирољубом, то јест ми се добровољно одричемо вакционисања у корист Шумадрипца, ама под условом да се истом примени ПиСиАр тест на начин како је то напорни суботар Мирољуб описао!

Кидање

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Слажеш се са Мирољубом...
КидањеКидањеКидање

Ја...Иста два докона човека само што Мирољуб караконџула све ради за кеш од наивних и створио огромно имање у околини Лесковца као и остале караконџуле које раде због финансијског, материјалног и маркетиншког интереса док ти јадан спаваш цео живот у контејнеру, без основних услова....

Нити једна караконџула не ради то што ради џаба...То су опасни секташки култови и врбовање наивних људи.


Одговори

(02-04-2021, 11:34 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-04-2021, 06:41 PM)Јеремија Пише:  
(01-04-2021, 06:27 PM)Шумадрипац Пише:  
(01-04-2021, 04:00 PM)Јеремија Пише:  Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?

Хоће, наравно!
Цитат:
"Вакцина није гаранција да се нећете разболети, али спречава најгоре форме болести. Колико год да заглавиш и да се разболиш после вакцине, знај сигурно да ти је нешто помогла и да је могло да буде горе. То вам је као да је вакцина дала узбуну војсци у држави. Узбуна значи да је извршена мобилизација и да уместо, на пример, 5.000 војника Србија сада има 50.000 војника. Они знају одакле непријатељ напада и који су му планови и сви су спремни – то значи вакцина. Организам тада познаје противника, зна како изгледа, зна које су му слабе тачке, зна како ће да га напада и спрема оружје за то. То оружје, то су антитела."

Јел ти то мене зајебаваш?

Ја лепо рекох: Нисам био болестан када сам примио вакцину!
После вакцинације нисам ни са ким контактирао нити имао је постојала шанса да ми неко пренесе вирус.
Моја супруга која живи у истим просторијама, спава у истој постељи и обедује за истим столом, није имала никаквих симптома, што ће рећи да нисам "покупио" вирус него сам се разболео од примљене вакцине.
Стога не верујем ни једном "стручњаку" за ковид, јер напросто лажу!

Накнадна напомена:

Приче како вирус долази преко амбалаже, артикала из продавнице и сличне небулозе заиста је више него смешан... када би било тако ни једног Циганина више не би постојало. Гледам их како из контајнера скупљају сек. сировину, умазани, прљави, руке не перу а управо тим рукама једу поред контајнера... и гле чуда, ни један Циган из мале не стоји у реду испред ковид амбуланте већ све "бели".

Биће да вирус џихадисте који надиру из Афро - Азије и Цигане не напада већ се окомио искључиво на белце Хришћане.

Прво, Брат Јеремија ваља ОЗБИЉНО узети у обзир могућност ДИВЕРЗИЈЕ у NOVOSRBU кад се ради о руској вакцини, прогуглај мало шта се догађа са вакцином Астра-Зенека која је била рађена у кооперацији са Русима, тј. на класичан начин, и тако индиректно оспорила ТУРСКУ ВАКЦИНУ (Фајзер) која мења генетски код у човека, што је уствари и главни циљ чифут фармакомафије!

Дакле најпре је погон Астра-Зенеке запаљен у Енглеској па је број смртних случајева ндуван кроз чифут-медије тако да су на крају морали да промене и име, и то још није готово!

Имајући ту огорчену борбу не само за тржиште него и за генетско модификовање људи, нас не би изненадило да ПОДПЛАЋЕНО медицинско особље намерно убризгава људима руску вакцину која је претходно затрована!

Рецимо само на овом форуму постоје најмање двојица (са'ће се јаве) који би БЕСПЛАТНО (најбоље су бесплатне курве) сипали мишомора у руску вакцину!

А што се тиче цигојнера и короне пааа...и овај "Сас" Шеклер није далеко отале јер ако је он Сас, к'о што рече Бенито на оној онамо теми, ја сам ондак Еским, јербо ми имамо ође у изгнанству пријатеља из нашег Ерског краја у чијем се СРБСКОМ презимену јасно види саско поријекло а човек тако и изгледа за разлику од Шеклера!

Даклем кад се већ дотичемо овдашњих у изгнанству, беше ођекаре читава једна фамилија са презименом Шајн али ти нијесу ни Саси ни Њемци уопште па ни Јевреји, него просто...цигани неђе из Баната, и то не крију јер цигојнерски гени су цењени ође у Канади, сад је ође модерно не бити ни бео ни стрејт, тако да кад боље погледамо овог Шеклера, тај брзоговор, те очи које шеврдају к'о на зејтину...хммм....не могу да се отмем утиску да тај ујутру певуши пред огледалом док се брије:

Некад бејах Сас,
А сада сам Ром,
То је био спас,
У животу мом!

(пародија на песмицу коју је спевао покојни Брана за бољих дана!)

Даклем да потврдимо оно што рекосмо у вези са МАФИЈАШКИМ ДИВЕРЗИЈАМА кад су у питању вакцине, ево СКИНУТЕ И ЗАБРАЊЕНЕ емисије у којој Др. Рачић објашњава уништавање компаније Астра-Зенека, податке које ми пратимо на енглеском и француском али то нико не ферма ође на форуму јер МИ НИЈЕСМО ОДАВЛЕ, па је директива стигла озго да се наши прилози игњоришу у широком луку а да ипак нијесмо бановани! Елегантна примена демонократије и љуцкиправа, баш као на Гњилежном, свака част!


И немо'сад неко да убацује "ОН ЈЕ КОМУНИСТА" у вези са подацима које износи Др. Рачић јер....РЕЧЕНИ ПОДАЦИ ДОЛАЗЕ ИЗ ЗАПАДНИХ МЕДИЈА И НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА КОМУНИЗМОМ!

Онооо....Рачић ваистину гаји симпатије према пропалој СФРШ, као уосталом и Шумадрипац и Киза који нам данас и ође продају БРАТСТВОЈЕДИНСТВО и хрватске наративе!

Друго, ваља опет и опет доообро промислити пре него што неко прихвати да се вакционише руском вакцином у NOVOSRBU јер је NOVOSRB избушен агентима чифут-Фармакомафије почев од врха као што је ДрКон (Коен, Кун) који га прима од Фајзера па надаље, тако да та чињеница отвара могућност за ДИВЕРЗИЈЕ различитих врста, од којих је најједноставнија замена ПРАВИХ руских вакцина за ЛАЖНЕ, у цељи довођења у сумњу ефикасности исте!

Нем'шта додати!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

ВЛАДИКА ЈОВАН ОТКРИО ДА СЕ ВАКЦИНИСАО, АНТИВАКСЕРИМА ПОРУЧИО: "НЕКА ОДУ У БОЛНИЦЕ И НЕКА ВИДЕ"Неверовати у вакцину исто је што и не веровати у то да је земља округла, поручио је владика пакрачко-славонски Јован гостујући у јутарњем програму на ТВ Прва.


"Постоји оно што се зове здрав људски разум. Да нема вакцине имали бисмо мале, велике богиње, читав низ болести од којих се умирало више него данас од рака. И данас чим се опустимо, чим ослаби вакцина туберкулоза се враћа. Једино што све те болести држи од нас далеко је вакцина, оно што је медицина пронашла и на чему да смо захвално", започео је причу владика.

Нагласио је да је свестан да је проблем то што је вакцина морала да буде развијена брзо, али да немамо други избор, она је једини излаз из ове ситуације.

"Ова болест однела је патријарха, митрополита Амфилохија, владику Атанасија, владику Милутина и ми осим вакцине немамо другог избора".

На питање да ли су се он и његови најближи вакцинисали одговорио је кратко:

"Наравно, побогу".

Рекавши да не разуме антиваксере и људе који негативно реагују на вакцину, упоредио је њихова уверења са уверењима оних који верују да је земља равна плоча, а за њих је имао само једну поруку: "Нека оду у болнице и нека виде".

"Здраворазумски људи не могу да разумеју ни да неко прича да је земља равна. У 15. веку монах Никон Јерусалимац рекао је да неки глупи људи тврди да је земља равна плоча и да седи на 7 радвних стубова, а још су Стари Грци знали да је облика јајета", упоредио је владика.

Kратко се осврнуо и на стање у Хрватској, где каже да још увек нема довољног броја вакцина и да људи зато долазе у Србију да се вакцинишу.

"У Хрватској је сложено јер зависи од туризма. Они све чине да би могла да прихвати бар део туриста. Сад најављују велики број да треба да стигне из Европске уније, 100.000 недељно, али тек ћемо видети шта ће са тим да буде".Б92

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

[Слика: IMG-3dad2cb38a2dbe445c8c961cfda4ce9a-V.jpg]
https://i.postimg.cc/TY5fpPSx/IMG-3dad2c...ce9a-V.jpg

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори


.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

(16-04-2021, 12:47 PM)Шумадрипац Пише:  

Како би било да се мало уозбиљимо и упоредимо приче УЦЕЊЕНИХ и ПОДПЛАЋЕНИХ чика-доктора са брдовитог Балкана, са мишљењем НЕЗАВИСНИХ ВРХУНСКИХ СТРУЧЊАКА НА ПЛАНЕТИ КОЈИ ОДОЛЕВАЈУ ПРИТИСЦИМА И ХАЛАБУЦИ ЧИФУТ-ФАРМАКОМАФИЈЕ ОЛИЧЕНЕ У ФИНАНСИЈЕРУ БЕЛОСВЕЦКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ БИЛУ ГЕЈТСУ И ЊЕГОВОМ ПОТРЧКУ, ЕТИОПСКОМ ЧАЂУ КОГА ЈУРИ ИНТЕРПОЛ?!

Па ка'е:


Наравно, морамо мало да владамо и језицима, (или бар да уштивно питамо за превод) ПРЕ него што копипастујемо неке марвене лекаре из комшилука који једино знају да нас позивају у ковид-болнице да перемо 90-годишње пацијенте кад се укаке!

Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
Wink 

(03-04-2021, 02:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми се по први пут слажемо са напорним суботаром Мирољубом


.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

.
(18-04-2021, 01:20 AM)Шумадрипац Пише:  
(03-04-2021, 02:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми се по први пут слажемо са напорним суботаром Мирољубом


ЈОК!

Ми смо дали коментар на тај видео који гласи, па ка'е:

Цитат:Опет овај крезуби напорни суботар, експерт за чифутарење србске историје!

Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-08-2020, 09:36 AM)Шумадинац Пише:  
(25-07-2020, 07:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ОЈ ПУТИНЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО, КРИШОМ НОСИШ ВАКСЕРСКО ОДИЈЕЛО !!!

[Слика: IMG-20aa59d09dade2c1c550ac5821064631-V.jpg]

ОЈСАААААА Хармоника

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

Зилотски владика данашњих љотићеваца и недићеваца Акакије позива на некакав "свесрбски васкршњи сабор слободе" на Ђурђевдан 6. маја испред Скупштине у 15ч.


Наравно, ту ће им се придружити и "Никодим" Богосављевић, "Антоније" Давидовић и остали расколници, као и сви антиваксери и антикоронаши.

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

https://www.flgov.com/2021/05/03/governo...overreach/

Док се у NOVOSRBU Друг Главни па балави утркује са тзв. СТРУКОМ коју представља ДрКон, и слободним стрелцима Шеклером-медијским шмекером и Др. кафанским мангашем Жујовићем (који је надмашио и Друга Главног у ружењу Срба са оним 'КРДО СРБАЉА'), ко ће више да уцвијели и измалтретира народ, од затварања до 'ковид-пасоша', за то време у Држави Флориди (21 ипо мелеона) Гувернер Рон де Сантис ич не фермајући излапелог Ча Бајдена, потписује извршну наредбу о укидању свих, свих, свих...локалних хитних мера у вези короне!

И не само то него се тим законом забрањује свим, свим, свим...компанијама да траже тзв. ковид пасоше, а предвиђена је и казна од 5 иљаде-црни Милораде, долареса уколико нека компанија или школа буде захтевала доказ о вакционисању, па ка'е Де Сантис:

Цитат:Сматрам да одлука има упориште у чињеницама, моја администрација жели да грађани живе слободно у држави Флориди.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ А СЛОБОДА ЉУДЕ!

У исто време у NOVOSRBU марвени лекар Шеклер-медијски шмекер, ОТВОРЕНО ГОВОРИ ДА СЕ У СРБИЈИ РАДИ О ОГЛЕДНОМ ЕКСПЕРИМЕНТУ!


Значи ПРОБА СЕ ДЕЈСТВО ВАКЦИНА НА СРБИМА ЈЕР ИСТЕ НИСУ ПРЕТХОДНО ИСПРОБАНЕ НА....ЉУДИМА! ШТА СМО МИ, 'КРДО СРБАЉА', ПАРЦОВИ НЕКИ, ЗАМОРЧИЋИ...ШТА?!

Фала ви доктори, фала на искрености пре свега!

Друго, овај Жујовић који изиграва кафанског мангупа, прича о годинама учења да би се стекло знање са којим он располаже за разлику од нас, обичних заморчића!

Међутим, Жујовићу, без обзира што због сујете зналца нећеш да признаш али....О ОВОМ ВИРУСУ НИСИ УЧИО У ШКОЛИ!

Француски Нобеловац, као и јапански и многи други научници које УЋУТКУЈУ, тврде и говоре да је овај вирус уствари БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ, а то ниси учио у школи Жујовићу!

И САД 'КРДО СРБАЉА' ТЕРАТЕ ДА СЕ ВАКЦИОНИШУ НЕПОЗНАТОМ ВАКЦИНОМ ПРОТИВ НЕПОЗНАТОГ ВИРУСА ДА БИ ВИ МОГЛИ ПОСЛЕ ДА СТУДИРАТЕ ПОСЛЕДИЦЕ, ПИШЕТЕ ДИСЕРТАЦИЈЕ И ИДЕТЕ НА СТУДИЈСКА ПУТОВАЊА О ТРОШКУ ФАРМАКОМАФИЈЕ!

Фала шмекерима и мангупима са Др. титулама!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним