Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"ЕПИДЕМИЈА" ЛАЖНИХ ВЕСТИ У ДОБА КОВИДА; Артемити, Антивакцинаши и Aнтисемити

Свака част Шуми.

Ово се чекало.

Какав текст, канађанину, крџалији, љотићевцу, антивахеру неће бит' добро кад прочита.


Одговори

(12-05-2021, 10:53 AM)Шумадрипац Пише:  Након пар шаљивих постова трррррррррррррррррррт...пух.....бла, бла, трућ....

https://www.youtube.com/watch?v=azvLpmHj_5I

Др. Иван Драјзл

Даклем форумски кловн и УБИЦА ФОРУМА је превазишао самог себе јер пошто нас је данима давио са сеоским марвеним лекаром имени Шеклер-медијски шмекер, сад је пронашао неког "Др" књижевности са Мегатренда, неког Ивана Драјзла (да није и он неки Сас? Кидање) који је по много чему заиста занимљива личност о чему сведочи податак да је финалиста квиза Слагалица, а уз све то и један од најбољих стенд ап комичара у напаћеном и излуделом NOVOSRBU!

[Слика: ivan_drajzl_al_net_vukan.jpg]

Дакле после шмекера сад имамо право на стенд ап комичара!

Ало бре, шаљивџије...КРЧМА ЈЕ ДОЛЕ, ЛЕВО, ОДМАХ ПОРЕД КАНЦЕЛАРИЈЕ ПАРТИЈЕ ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА!

Кидање

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ И СРЕЋАН ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

НАВОДНО ЈАВЉАЊЕ СТАРЦА ЈЕФРЕМА АРИЗОНСКОГ О ГЛОБАЛНОМ ПОМОРУ КОЈИ САМО ШТО НИЈЕ ПОЧЕО


[Слика: IMG-5fb242e3962867f136c96e72c56fb3a9-V.jpg]
https://i.postimg.cc/c4qwrN11/IMG-5fb242...b3a9-V.jpg


Овај текст није ни за ни против вакцинације него против лажних информација. Посебно преосетљиве душе на ове теме нека попију ракију или бенседин или освештану водицу или нека прескоче текст. Остали се прекрстите па да кренемо редом.

Јутрос сам на вајберу добио овај православни(?) постер. Каже да се св. Јефрем Аризонски јавио монасима у манастиру св. Јефрема и поручио им да не примају вакцину јер ће људи који су примили вакцину (за ковид19) умирати за 6-8 месеци, као и да се са тим слаже игуман Пајсије.

На званичном сајту манастира нема ове важне вести.

Иначе, они који су учествовали у формирању ове глобално важне информације за сав православни свет би у најмању руку требало да знају и коректно напишу да тај манастир није св. Јефрема као што пише у обавештењу него *св. Антонија* а тај манастир је основао не светитељ (јер још није званично канонизован) него *старац* Јефрем, који је у том манастиру углавном живео током свог боравка у САД до упокојења 7. децембра 2019.г.

[_Манастиру сам већ једном писао прошле године поводом информација које су ширили људи у контакту са манастиром а у којима се говорило о пророчанству старца Јефрема о скором крају света али ми из манастира ништа нису одговорили тако да сада нисам ни покушавао._]

У постеру се не наводи која тачно вакцина ће убијати оне који је приме што значи да се обавештење односи на свих 16 тренутно одобрених вакцина у употреби широм света и осталих 57 које су још у клиничким тестирањима.

Такође се не каже да ли је довољна једна доза да убије човека или две будући да се неке вакцине примају као једна а неке као две дозе (а за неке ће можда бити и трећа).

Поред овога постоји и проблем са трећом недореченоћу у важном саопштењу (за коју мислим да је намерна). Текст се може тумачити тако као да не каже буквално да ће сви који приме било коју вакцину сигурно умрети него да резултати вакцина "и неће бити веома добри... људи ће умирати од нежељених ефеката" што може да се схвати и као да ће неки умрети а неки не. Међутим тон и стил којима је текст написан не шаљу поруку да ће неки ретки људи да умру од реакција на вакцине а него да ће то бити баш многи од њих и да је баш зато јако важно и хитно поруку проследити свима. Јер ретке и опасне реакције се дешавају са многим лековима (поготово са хемиотерапијама за канцер) али нам се ипак не јављају стално светитељи да нас упозоре када се год појави неки нови потенцијално опасан лек на светском тржишту. Дакле, порука је: много људи ће умрети од реакција на вакцине за коронавирус 6-8 месеци након примања.

Будући да се у САД (где се манастир налази) углавном даје фајзер вакцина узећу за почетак њу као пример.

У трећој фази тестирања ову вакцину је примило од априла до новембра 2020.г. преко 40.000 људи. Они би већ углавном требало да су одавно мртви јер је прошло (више од) 8 месеци од почетка тестирања а и примали су 4 пробне верзије вакцине а не једну од њих која је касније одабрана као најбоља. Колико знамо то умирање се није десило јер САД и Израел сигурно не би своме народу масовно дали вакцину која може да убије многе људе за 6-8 месеци.

Ако то применимо на свих 16 вакцина које се тренутно користе онда би требало да је већ мртво око 400.000 људи само од пробних вакцина током тестирања у земљама широм света. Ни то се колико знам није десило.

Прва особа која је (ван истраживања) примила фајзер вакцину је једна бака у Великој Британији и то је било 8. децембра а до 20-ог је тамо већ било вакцинисано око 500 хиљада људи. Тим људима управо креће шести месец од вакцине и време за смрт им откуцава.

У Британији је до сада умрло 128 хиљада људи од корона вируса а ако им у наредна два месеца умре још 500 хиљада људи од вакцине то ће бити катастрофа. Поготово јер то исто чека и осталих 36 милиона Британаца који су се до данас вакцинисали.

Али то није ништа ако то задеси и 700 милиона до сада потпуно вакцинисаних у целом свету или 1,5 милијарди оних који су примили макар једну дозу.

Ми у Србији можемо изгубити еп. Јоаникија, арх. Јована, еп. Јована а вероватно и еп. Хризостома и Стефана и још око 2,3 милиона људи...

Наравно, ако је уопште истина ово што пише на постеру који деле наша побожна браћа и сестре.

Будући да је постер завршен молитвом и ја ћу да урадим исто:

Молитвама просветитеља и учитеља и светитеља Саве, који је пре 813 година у манастиру Студеница основао прву болницу у Србији, Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас.Вероучитељ В. А.

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

(19-05-2021, 12:41 PM)Шумадрипац Пише:  ЈАВЉАЊЕ СТАРЦА ЈЕФРЕМА АРИЗОНСКОГ О ГЛОБАЛНОМ ПОМОРУ КОЈИ САМО ШТО НИЈЕ ПОЧЕО


[Слика: IMG-5fb242e3962867f136c96e72c56fb3a9-V.jpg]
https://i.postimg.cc/c4qwrN11/IMG-5fb242...b3a9-V.jpg

Овај текст није ни за ни против вакцинације него против лажних информација.

[_Манастиру сам већ једном писао прошле године поводом информација које су ширили људи у контакту са манастиром а у којима се говорило о пророчанству старца Јефрема о скором крају света али ми из манастира ништа нису одговорили тако да сада нисам ни покушавао._]


Молитвама просветитеља и учитеља и Светитеља Саве, који је пре 813 година у манастиру Студеница основао прву болницу у Србији, Господе Исусе Христе Сине Божији спаси нас од надрилекара, трговаца и лопова и помилуј нас.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(20-05-2021, 06:04 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Не можеш на превару да прихватиш антихриста, могу да те преваре да мислиш да је он христос или некакав спаситељ али свакако мораш слободном вољом да га прихватиш као таквог не може на фору, трик или нешто слично.

Када се прима вакцина не потписује се одрицање од Христа него од одговорности компаније јер су вакцине одобрене по хитној процедури ради заустављања епидемије.

A свако може да одлучи да ли постоји хитност да прими вакцину и прихвати одговорност или не постоји хитност и да ризикује заразу, међутим, исто тако свако (човек, фирма, институција) има право да постави ограничења за невакцинисане јер је он такође проценио свој ризик да се заштити, тако ја имам право да кажем: не пуштам у кућу туберкулозне или заражене хепатитисом б јер могу све да нас заразе за цео живот, или: нећу да имам ништа са курвама јер могу да добијем сифилис итд. итд.

Даклем, ако би се потписивањем сагласности за вакцину одрицало од Христа онда би то исто важило и када идеш на операцију па ти дају да потпишеш да си са свим упознат и прихваташ ризик (иако 99% људи то и не прочита и нема појма шта прихвата а потпише)

Старцу је, неки ко зна који човек ко зна одакле који није ни хришћанин, рекао да ће после неколико година да се покажу ефекти вакцине и овај му верује као беба а када му лекар православац каже другачије он не верује, зато је то лудило јер верује странцу само зато што се слаже са њим а не испитује је ли то истина а Aпостол Павле каже: "све испитујте добра се држите."

Осим тога за неколико година човек може 20 пута да умре од шлога и без вакцине а о другим болестима да не говоримо.

Даклем: свака му част за веру и љубав али све остало су антиваксерске и псеудо-апокалиптичке глупости. Мада и даље је невероватно да тај прелешћени старац светогорац више верује невернику и анонимусу из Америке него лекару православцу из његове Грчке и то само зато што му прича причице које му се свиђају, нема расуђивања, нема провере, нема опрезности, него гута као дете шарену бомбону и вози даље...

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори


Да се не лажемо више, овај видео вреди 1,000 речи!

Црвено су умрли, црвено испрекидано је предвиђена крива како би се смртност кретала да није било вакционисања, а плаво....аух браћо....плаво представља смртност ПОСЛЕ ВАКЦИОНИСАЊА!


Ну шта'ш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви називају 'караконџулама' а атеисти прописују Цркви шта сме а шта не сме а све уз цитате из 'Комунистичког манифеста'!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(21-05-2021, 12:22 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Да се не лажемо више, овај видео вреди 1,000 речи!

Црвено су умрли, црвено испрекидано је предвиђена крива како би се смртност кретала да није било вакционисања, а плаво....аух браћо....плаво представља смртност ПОСЛЕ ВАКЦИОНИСАЊА!


Ну шта'ш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви називају 'караконџулама' а атеисти прописују Цркви шта сме а шта не сме а све уз цитате из 'Комунистичког манифеста'!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!
Шта'ш! Заједничко љотићевцима и комунистима је то што су се увек надимали незнањем. Тако је и данас.

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

(21-05-2021, 12:50 AM)Шумадрипац Пише:  Заједничко љотићевцима и комунистима је то што су се увек надимали незнањем. Тако је и данас.

Дошло је 'пошљедње вријеме' кад се прозорљиви и неподмитљиви Свети Оци Цркве Христове називају 'прелешћеним старцима светогорцима' а атеисти, унијати јереси латинске, плућнокрилаши и папорукољупци прописују Цркви шта сме а шта не сме а све уз цитате из 'Комунистичког манифеста'!

ДАКЛЕМ ОВАЈ ГУРАВИ РАЈЕТИН И УГУЗЉУБ СВИХ УГУЗЉУБА ОД ЧИ-ФАРМАКОМАФИЈЕ ДО УНИЈАТА, ПЛУЋНОКРИЛАША И ПАПОРУКОЉУБАЦА...ОПЕТ ЗАГАЂУЈЕ ФОРУМ!

Неизлечив случај...пре ће се нађе ПРАВА вакцина за коронавирус од лека против БРОЗОМОРЕ, КОМУНО-САТАНИЗМА И БРАТСТВОЈЕДИНСТВА овог Шумадрипца тако да је њему у глави само промаја јербо наступа на овом форуму све певајући "ШУПЉА ГЛАВА УВР'ШИЈЕ, КРОЗ ЊУ ВЈЕТАР МИСЛИ ВИЈЕ"....

Овај лик онамо цитира Кисела Леви-Мордекаја (лажно име Карл Маркс), залаже за "братство-јединство" са тзв. "хрватима", промовише људски материјал попут салонског Мордекајевца ЈОВНО Бакић ...туна само јошт фали напорни суботар Петровић па да листа буде комплетна, тако да....хмммм!

Тагата је србска поголема!

Међутим!

Исти Шумадрипац такође стално наводи цитат тог неког руског фолксдојчера испод сваког од својих постова са којима затрпава форум јербо исти је ОД МЕЛЕОНА РУСА, ПОКОЈНИХ И ЖИВИХ, НАШАО ДА ЦИТИРА БАШ ТОГ РУСКОГ ФОЛКСДОЈЧЕРА КОЈИ ЈЕ ПРЕТРЧАО КОД СВОЈИХ, (КРВ НИЈЕ ВОДА), СТАО ПОД КУКАСТИ КРСТ И ВОЈЕВАО ПОД КОМАНДОМ ЊЕМАЦА, ИЗМЕЂУ ОСТАЛИХ И.... ПРОТИВ СРБСКИХ ЧЕТНИКА....наравно, ДИЛЕЈА није претходно ни прочитао ко је био тај VON DAVATZ чији цитат гласи:

Цитат:Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц

Аух....ало бре..."Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот", ПА ТО ЈЕ БРЕ БИЛО И ДО ДАН-ДАЊИ ОСТАЛО ОПШТЕ МЕСТО...то су ОСИМ СРБСКИХ И ДРУГИХ ПАТРИОТА, говорили су и говоре, урлали су и урлају и усташе и разни Летонци, Литванци, тзв. "украјинци" током "Мајдана", и Туркомани, Черкези, Чечени...па и припадници СС ХАНЏАР И СКЕНДЕРБЕГ ДИВИЗИЈЕ, а данас то уралју диљем Гњилежног Запада и разни педери, лезбаче, шимејли, транџе...као и маса неких бабуна, орангутана, шимпанза, мандрила и...макака мајмуна...што не значи да би Срби сад по мненију гашавог Шумадрипца, на националним форумима требало да се придруже усташама и перигузима и да урлају и "Zig Heil", "Za Dom sprem" или "Алаху акбар"!

Једном речи...ДИЛЕЈА је пук'о тотално ну њему грех ГОРДОСТИ сад не дозваољава да заиште опроштај и једноставно промени потпис тако да је цео форум и даље жртва УПРСКАВАЊА нашег врлог МОКРОГ БРАТА, који је изгледа вечито под гасом.

Иначе довољно је да се укуца DAVATZ на Гугла па да се види да таквијех нема до Њемаца у разним облицима од VON DAVATZ па надаље, а највише их има, осим у Њемачкој, у Уругвају, Парагвају, Аргентини, Чилеу...ахем...

Страшно човече...сачувај Боже и саклони од таквог борца против комунизма који се у њемачкој униформи борио да се комуно-сатанизам замени са...НАЦИЗМОМ, то јест РАК са ЛЕУКЕМИЈОМ...Шок

Цитат:Не знате ли да мало квасца све тијесто укисјели? Одбаците дакле стари квасац, да буде ново тијесто. Зато да празнујемо (славимо Бога) не у квасцу старом, ни у квасцу злоће и неваљалства, него у бесквасним хљебовима искрености и истине.

Писах вам у посланици да се не мијешате са блудницима… а сад вам пишем да се не мијешате са неким који се брат зове, ако је блудник или користољубац или идолопоклоник. С таквим заједно и да не једете…

Избаците злога између себе!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Смирено и без панике Љотке! Јес да си сам тамо у Америци и јес да си сам и овде на форуму, јер овде нема љотићеваца, тих домаћих усташа, па ни антиваксера и антисемита, да се с њима слажеш. Није лако сам пиждрити у празно.

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Одговори

(21-05-2021, 08:21 AM)Шумадинац Пише:  Смирено и без панике Љотке! Јес да си сам тамо у Америци и јес да си сам и овде на форуму, јер овде нема љотићеваца, тих домаћих усташа, па ни антиваксера и антисемита, да се с њима слажеш. Није лако сам пиждрити у празно.

Видиш да болује од најгорих западних болести усамљености и хистерично пиждрење.

Хистерично пиждри ко Наташа Кандић, жене у црном, лгбт организације..

Мора да га окадиш, окајеш да се смири мало...


Одговори

.
ГУРАВИ РАЈЕТИН, УГУЗЉУБ ПЛУЋНОКРИЛАША И ПАПОРУКОЉУБАЦА И ДОЂОШ-БАХАИ СЕКТАШ УВЕК ЗАЈЕДНО К'О МУВА И ГОМ*НО!

Кидање

Негоооо Кизо, једно питање, да ли је сува храстовина добра за паркете?

К'о велим ти се разумеш у паркете, 'нако породично, а?

Јок

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Јок. Ми само плочице препоручуемо.
Паркет је скуп за господу.


Одговори

(21-05-2021, 03:31 PM)Mekenzi Пише:  Јок. Ми само плочице препоручуемо.
Паркет је скуп за господу.

Ма добро то, негооо...куписмо неки стари храстов паркет са неке рушевине па рек'о да питамо стручњака дал'је храстов паркет добар за бубњару да наложимо Јок и загрејемо старе кости и наш кућер, Poor Man's House?

https://www.youtube.com/watch?v=WPchtxibXKw

Ође још зима човече!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ложи.

Наша пећ на дрва за централно гријање све гута. Од дасака,летви, дрвета, чокоћа све што од дрветс бацам у њу.


Ође данас 20 степени миу кратким мајицама и гаћама.


Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним