04-04-2021, 02:49 PM
(04-04-2021, 01:32 AM)Бенито Пише: Какве бабе и жабе? Ти си поменуо жуте и Милошевића, а не ја.
Којих 20 година? Трежњење те чека ускоро.
Само што ћеш тада тврдити нешто сасвим супротно.
Мани се Кизе, тај окреће ко луда плетење.
У Србији ни једна болница не ради јер је све подређено ковид систему.
Примера ради, човек млад (34 г.) доживи апоплексију некако пред сам почетак такозване пандемије, оперишу га у Нишу на Клиничком... за три недеље колико је тамо лежао на клиници све, али дословце све што је требало од медицинских потрепштина куповали родитељи од инјекција које су преко људи добавили из Немачке па до пелена. Чим проглашена пандемија послали су га у алексиначку болницу која је позвала родитеље да га преузму... чуј, човеку отварана лобања, једва претеко, а они га избаце као последње штене из болнице. Постоперативни третман требало је да прати лекар који га је оперисао све до слања на рехабилитацију. Ништа од тога. Корона је, полицијски час, лудило ... приватне клинике раде али под условом да имаш новаца. Колико су се задужили његови не знам, али и дан данас иде код приватника на контроле.
Описао сам само један случај а знамо да их је на хиљаде или стотине хиљада, и управо се ту,међу свесно жртвованим налазе бројке које се убрајају као жртве короне.
Подизање монтажних болница у Батајници и Крушевцу само је заметање трагова у пљачки која се десила за ових годину дана.
Онај би под хитно требао бити изведен пред независни Суд као и његови чауши све са "струком".