05-04-2021, 10:04 PM
(02-04-2021, 11:34 AM)ПРОСВЕТАР Пише:(01-04-2021, 06:41 PM)Јеремија Пише:(01-04-2021, 06:27 PM)Шумадрипац Пише:(01-04-2021, 04:00 PM)Јеремија Пише: Хоће ли тај Др. Шеклер дати неко ваљано објашњење мени и осталима који су се разболели после примања вакцине?
Хоће, наравно!
Цитат:
"Вакцина није гаранција да се нећете разболети, али спречава најгоре форме болести. Колико год да заглавиш и да се разболиш после вакцине, знај сигурно да ти је нешто помогла и да је могло да буде горе. То вам је као да је вакцина дала узбуну војсци у држави. Узбуна значи да је извршена мобилизација и да уместо, на пример, 5.000 војника Србија сада има 50.000 војника. Они знају одакле непријатељ напада и који су му планови и сви су спремни – то значи вакцина. Организам тада познаје противника, зна како изгледа, зна које су му слабе тачке, зна како ће да га напада и спрема оружје за то. То оружје, то су антитела."
Јел ти то мене зајебаваш?
Ја лепо рекох: Нисам био болестан када сам примио вакцину!
После вакцинације нисам ни са ким контактирао нити имао је постојала шанса да ми неко пренесе вирус.
Моја супруга која живи у истим просторијама, спава у истој постељи и обедује за истим столом, није имала никаквих симптома, што ће рећи да нисам "покупио" вирус него сам се разболео од примљене вакцине.
Стога не верујем ни једном "стручњаку" за ковид, јер напросто лажу!
Накнадна напомена:
Приче како вирус долази преко амбалаже, артикала из продавнице и сличне небулозе заиста је више него смешан... када би било тако ни једног Циганина више не би постојало. Гледам их како из контајнера скупљају сек. сировину, умазани, прљави, руке не перу а управо тим рукама једу поред контајнера... и гле чуда, ни један Циган из мале не стоји у реду испред ковид амбуланте већ све "бели".
Биће да вирус џихадисте који надиру из Афро - Азије и Цигане не напада већ се окомио искључиво на белце Хришћане.
Прво, Брат Јеремија ваља ОЗБИЉНО узети у обзир могућност ДИВЕРЗИЈЕ у NOVOSRBU кад се ради о руској вакцини, прогуглај мало шта се догађа са вакцином Астра-Зенека која је била рађена у кооперацији са Русима, тј. на класичан начин, и тако индиректно оспорила ТУРСКУ ВАКЦИНУ (Фајзер) која мења генетски код у човека, што је уствари и главни циљ чифут фармакомафије!
Дакле најпре је погон Астра-Зенеке запаљен у Енглеској па је број смртних случајева ндуван кроз чифут-медије тако да су на крају морали да промене и име, и то још није готово!
Имајући ту огорчену борбу не само за тржиште него и за генетско модификовање људи, нас не би изненадило да ПОДПЛАЋЕНО медицинско особље намерно убризгава људима руску вакцину која је претходно затрована!
Рецимо само на овом форуму постоје најмање двојица (са'ће се јаве) који би БЕСПЛАТНО (најбоље су бесплатне курве) сипали мишомора у руску вакцину!
А што се тиче цигојнера и короне пааа...и овај "Сас" Шеклер није далеко отале јер ако је он Сас, к'о што рече Бенито на оној онамо теми, ја сам ондак Еским, јербо ми имамо ође у изгнанству пријатеља из нашег Ерског краја у чијем се СРБСКОМ презимену јасно види саско поријекло а човек тако и изгледа за разлику од Шеклера!
Даклем кад се већ дотичемо овдашњих у изгнанству, беше ођекаре читава једна фамилија са презименом Шајн али ти нијесу ни Саси ни Њемци уопште па ни Јевреји, него просто...цигани неђе из Баната, и то не крију јер цигојнерски гени су цењени ође у Канади, сад је ође модерно не бити ни бео ни стрејт, тако да кад боље погледамо овог Шеклера, тај брзоговор, те очи које шеврдају к'о на зејтину...хммм....не могу да се отмем утиску да тај ујутру певуши пред огледалом док се брије:
Некад бејах Сас,
А сада сам Ром,
То је био спас,
У животу мом!
(пародија на песмицу коју је спевао покојни Брана за бољих дана!)
Даклем да потврдимо оно што рекосмо у вези са МАФИЈАШКИМ ДИВЕРЗИЈАМА кад су у питању вакцине, ево СКИНУТЕ И ЗАБРАЊЕНЕ емисије у којој Др. Рачић објашњава уништавање компаније Астра-Зенека, податке које ми пратимо на енглеском и француском али то нико не ферма ође на форуму јер МИ НИЈЕСМО ОДАВЛЕ, па је директива стигла озго да се наши прилози игњоришу у широком луку а да ипак нијесмо бановани! Елегантна примена демонократије и љуцкиправа, баш као на Гњилежном, свака част!
И немо'сад неко да убацује "ОН ЈЕ КОМУНИСТА" у вези са подацима које износи Др. Рачић јер....РЕЧЕНИ ПОДАЦИ ДОЛАЗЕ ИЗ ЗАПАДНИХ МЕДИЈА И НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА КОМУНИЗМОМ!
Онооо....Рачић ваистину гаји симпатије према пропалој СФРШ, као уосталом и Шумадрипац и Киза који нам данас и ође продају БРАТСТВОЈЕДИНСТВО и хрватске наративе!
Друго, ваља опет и опет доообро промислити пре него што неко прихвати да се вакционише руском вакцином у NOVOSRBU јер је NOVOSRB избушен агентима чифут-Фармакомафије почев од врха као што је ДрКон (Коен, Кун) који га прима од Фајзера па надаље, тако да та чињеница отвара могућност за ДИВЕРЗИЈЕ различитих врста, од којих је најједноставнија замена ПРАВИХ руских вакцина за ЛАЖНЕ, у цељи довођења у сумњу ефикасности исте!
Нем'шта додати!
И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!
А и симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!