25-04-2021, 12:20 PM
(25-04-2021, 11:31 AM)Бенито Пише: Па, врати се, човече... Комшија био јуче на Гочу. Каже да је море сремуша. Могу да замислим на Равној Гори, пошто ја горе берем. И то све бесплатно...
Додуше, овде треба трпети удбаше и њихове конфиденте. Али, чашу меда још нико не попи....
Брат Бенито да ти искрено кажем мени се ође под старе дане јавља исти онај осећај déjà vu, као пре 45 година у "Југи", да је време да се бежи јербо због језика може да се настрада грозно!
Још у оно удбашко време тамо било је цинкароша и шпијона ал'то је било време "маљи деца" за оно што нам се спрема овде где те шпија сопствени телефон са којим можеш све да радиш сем да телефонираш к'о човек!
Јуче црнац убио пекинеза у Џујорку а бабуни направили демонстрације против....белих расиста! Ка'е "зашто се у шаху почиње са белим фигурама", и тако то!
Ово ресетовање овде биће горе од сваке црвене револуције, ово те ресетује у мозак бре!
Чекам имање и кућер да продам па тутањ у било коју земљу где ако се увече оклизнеш и паднеш ујутру ће неко да те нађе још живог док си ође санта леда гарантовано!
СРЕЋАН СВИЈЕТЛИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!
А и симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
(25-04-2021, 12:01 PM)Mekenzi Пише: Ђе да се врати...Воли он Канаду.
Има сремуша ође код нас горе у шуми у вршачким брдима јако лепог и крупног.
Него од јутрос сам без чула мириса.
Ух ово није добро!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!