27-04-2021, 11:37 AM
(27-04-2021, 10:15 AM)Павле Васиљевић Пише: Број умрлих у Србији, у марту 2021. године, износио је 12.952 и у односу на исти месец претходне године, када је број умрлих био 8.189, бележи се раст од 58,16%.
Извор:РЗС
Ово су суви подаци. Какво је твоје мишљење - зашто је толико порастао број умрлих у марту, у односу на исти месец лане? Да ли постоји статистика у вези са узроцима смрти? Да ли се зна број вакцинисаних против короне од укупног броја умрлих?
И још нешто. Увек када неко постави статистику умрлих, ја одговарам статистиком живорођених. И тако из месеца у месец. Имаш ли можда и те податке? И шта ти они говоре? Да ли људи више или мање праве децу у току ванредног стања и полицијског часа?

(27-04-2021, 11:33 AM)Шумадинац Пише:(27-04-2021, 11:28 AM)Vlad Alekš Пише:(27-04-2021, 10:19 AM)Бенито Пише:(27-04-2021, 10:15 AM)Павле Васиљевић Пише: Број умрлих у Србији, у марту 2021. године, износио је 12.952 и у односу на исти месец претходне године, када је број умрлих био 8.189, бележи се раст од 58,16%.Има ли оваква упоредна статистика и за козе и овце?
Извор:РЗС
Ево, ја ћу да ти одговорим како код мене стоје ствари на Хомољу. Од како се појавила корона, више ми стоке угине, а мање се ојари и ојагњи. Поставља се питање - зашто? Одговор је јасан. Сви ветеринари су дигли руке од животиња и прешли су да лече људе. На пример, ја сам раније водио козе и овце на оплодњу код доктора Шеклера. Али авај, он се већ више од годину дана не јавља на телефон. Сада тај посао обављају доктори ован и јарац. А они постали нешто килави. Да се не лажемо, боље је то радио доктор Шеклер.
И једна сугестија. Поједини коментатори "гуше" форум перманентним лепљењем текстова са других сајтова. Довољно је да поставе линк, са кратким текстом објашњења од пар реченица. Ти си администратор, па среди мало ствари. Зашто те плаћамо?
Настави да чуваш козе и овце, и не мешај се у ствари које не разумеш!
Ако хоћеш да се видимо уживо - обрати ми се у приватној поруци. Немој овде да оптерећујемо друге форумаше.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!