08-05-2021, 12:44 AM
Пај'сад ово, у срЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕђеној земљи Канади, како Киза воли да каже (са'ће се јави), чова покушао да плати за обичну кафу на шалтеру за 'тејк аут' јер кафићи су затворени ође херметички и ко зна докле, што и није велика штета јер су кафићи ође изузетно РУЖНИ тако да би један Европљанин могао ласно да се обесвести, па и да рикне, од ВИЗУЕЛНОГ ЗАГАЂЕЊА!
Видели смо шта му се догодило, и то није све, после има затвор, судија, тј. 'кадија те тужи-кадија ти суди' итд....
Међутим!
У Србији, у Суботици, ево шта се догодило због истог 'маската морамо сви да носите', наиме нису хтели жену да услуже јер не носи маската!
Међутим!
Онда је дошао њен МУЖ!
Да појаснимо...у Србији је МУЖ још увек, како-тако, ЗАШТИТНИК СВОЈЕ ЖЕНЕ, док у Канади огромна већина пучине уопште не разуме о чему ми то....каки џендер 1 да буде ЗАШТИТНИК џендера 2, иди бегај....
Међутим!
МУЖ-Србин, Суботичанин, је показао да још постоји бунт и непокорност у србском народу, иако су га због тога одмах напали режимски ЧИ-медији.
Он је снимио ситуацију у једној суботичкој бакалници у којој су продавачице одбиле да наплате робу његовој супрузи, јер није носила 'маската' коју 'морамо сви да носите', па ка'е МУЖ:
Цитат:Шта...ви сте овде организовали неки маскенбал?
А једва дишете испод тих маски.
Је л знате Закон о потрошачима?
Не треба да се поступи по уредби владе републике Србије, него по Закону!
Затим је узео корпу и почео да је пуни различитим производима, а онда се позвао на Закон о потрошачима и још једном упитао запослене да ли ће да му наплате намирнице, па ка'е:
Цитат:Сад да вам кажу, ‘не пуштајте мушкарце који нису у минићима’, ви их не бисте пуштали.
Е, па не може тако.
Још једном вас питам, да ли ћете наплатити робу коју сам узео? Нећете!
Е ја се позивам на Закон који каже да имам право да изнесем робу за коју не желите да ми издате рачун. Хвала лепо, довиђења!
И....човек рекао и на крају изашао са пуном корпом робе!
Шта се све дешавало, погледајте у видео прилогу.
https://www.facebook.com/da292546-8bf8-4...b48dd88609
Међутим!
Не би га тај мајци изашао с'робом у Канади, видели смо горе како Канадска коњичка полиција то решава!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
А симпатизерима добардан!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!