28-11-2021, 09:17 PM
(28-11-2021, 09:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(28-11-2021, 08:52 PM)zaostoja Пише:(28-11-2021, 08:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(27-11-2021, 01:30 PM)Mekenzi Пише: Да смо знали да ће баксуз из Канаде наћи сапатника ође на форуму неби веровали богуми...
zaostoja jeb istar czovek seljdak, vidib oljez...ali_+ zaostoja je!{{ SZUBOTAR ilis eprizenio za szubotarku takoye tvojs apatniks-ti bahaja onSZUBOTAR, }visvi traszite disposable spoons, dodusze subotari i nemajuSzvetet ajne ali hoced isposablespoonsz anas saku siromaha ito soon
Nisma subotar, al mi ovi nasi popovi ne leze nesto. Najcesce budale. A i celo hoscanstvo bas mi nije neto osim onih 10 zapovesti, kojih se trudim da se drzim. Pa sad dal ce bog d ami zameri sto sam se oglusio o dilere religije, mozda malo to zakrpim sa ovih 10 zapovesti. Ce vidimo sta ce mi kaze. Pa cu vam javim.A ja ne lazem, rekoh vec.
znmo zaostojat akvihje najviszeu nashoy crkvi-dodjedvaput$$ godisnjez dadooobar cek igleda svoya posla aSrba shaka siromha nadrljas to kazesal nijelakoCрбинбити
Nije lepo pricati nekim knerazumljivim jezikom ako vez znas jezik coveka koji prica sa tobom. To s ekaze necui da pricam sa tobom. Ja te nist an erazumem. Ako ces da pricalmo normalno, ajde, ja da tricm po guglu d ami prevode sa "staroslovenksog" necu, niti znam dal ima taj prevodilac.