07-12-2021, 03:38 PM
(07-12-2021, 08:50 AM)Vlad Alekš Пише: Није ме било месец дана, па ако неко може да ми објасни из ког је резервата овај Индијанац "zstoja". На сваких 100 коментара, његових је барем 95. Можда је резерват у карантину?
Jel tebi zabranili da pises?
Kad smo vec kod slobode pisanja, evo jednog teksta:
Најбољи умови глобализма немоћни: хватају се за цензуру – остаје им замаскирана диктатура | Факти (fakti.org)
Recimmo pred Trampove izbore, pre 5 godina, jahuu je pisao takve gluposti, kao recimo da crnci iz Amerike beze u Rusiju i Nemacku, tamo ima mnogo manje rasizma. Ja sam im napsaio da cak i bele iz iztocne Evrope u Nemackoj ne tretiraju isto kao njihove bele.... Ubrzo su stopirani svi komentari, i nema ih ni danas.
A nisu oni jedini, masa je stopirala ili drasticno skresala komentare po svim vestima, kao u vreme Tita.
Globalisti se zeznuli. Sa jedne strane su imali zahvaljujuci internetu znanje sta volimo, cime se bavimo, sta mislimo, sta kupujemo i mislili sada ce da procvetaju. Nude nam vesti, spijuniraju, raj. Ali su zaboravili jedno: Pre mi nismo imali sansu da delimo misljanje sa puno ljudi, samo bliza okolina, a sada sa Nemackom, Amerikom, Australijom u istom trenutku. Plus citanje vesti nije isto kao i gledanje na TV-u(tamo moras da docekas vest, gledajuci gluposti, na internetu ne moras, mozxe samo naslov i to koji ti odaberes). I sada imamo diktaturu, nemaju drugi izbor.