Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

Test centar na Koronu na Mesecu: https://nultatacka.rs/sta-je-ovo-misteri...ni-meseca/
Одговори

Није ме било месец дана, па ако неко може да ми објасни из ког је резервата овај Индијанац "zstoja". На сваких 100 коментара, његових је барем 95. Можда је резерват у карантину?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(07-12-2021, 08:50 AM)Vlad Alekš Пише:  Није ме било месец дана, па ако неко може да ми објасни из ког је резервата овај Индијанац "zstoja". На сваких 100 коментара, његових је барем 95. Можда је резерват у карантину?

Jel tebi zabranili da pises?

Kad smo vec kod slobode pisanja, evo jednog teksta:

Најбољи умови глобализма немоћни: хватају се за цензуру – остаје им замаскирана диктатура | Факти (fakti.org)

Recimmo pred Trampove izbore, pre 5 godina, jahuu je pisao takve gluposti, kao recimo da crnci iz Amerike beze u Rusiju i Nemacku, tamo ima mnogo manje rasizma. Ja sam  im napsaio da cak i bele iz iztocne Evrope u Nemackoj ne tretiraju isto kao njihove bele.... Ubrzo su stopirani svi komentari, i nema ih ni danas. 

A nisu oni jedini, masa je stopirala ili drasticno skresala komentare po svim vestima, kao u vreme Tita.

Globalisti se zeznuli. Sa jedne strane su imali zahvaljujuci internetu znanje sta volimo, cime se bavimo, sta mislimo, sta kupujemo i mislili sada ce da procvetaju. Nude nam vesti,  spijuniraju, raj. Ali su zaboravili jedno: Pre mi nismo imali sansu da delimo misljanje sa puno ljudi, samo bliza okolina, a sada sa Nemackom, Amerikom, Australijom u istom trenutku. Plus citanje vesti nije isto kao i gledanje na TV-u(tamo moras da docekas vest, gledajuci gluposti, na internetu ne moras, mozxe samo naslov i to koji ti odaberes). I sada imamo diktaturu, nemaju drugi izbor.
Одговори

AUSTRIJA UKIDA ZAKLJUČAVANJE SAMO ZA VAKCINISANE! NOVI KANCELAR PORUČIO NEVAKCINISANIMA: AKO VAS BOLI ŠTO STE U IZOLACIJI, PRUŽITE RUKU

https://nultatacka.rs/austrija-ukida-zak...zite-ruku/

A ako me boli k..., sta da pruizim?
Одговори

A moze da se kaze da smo mi na zapadu u karantinu i pre Korone. Radno odelo i poidzame. A vas tamo u Srbiji privikavaju na to...sad nema kafica posle 20.

]Povrh toga kja sam se dobro udao, tako da imam dosta slobodnog vremena, ceo dan...i duze.
Одговори

https://nultatacka.rs/pacijente-nema-ko-...ovid-a-19/
Одговори

Da nije Prosvetar otisao u Rusiju i resio problem Korone, on je za ovakav nacin resavanja:

https://nultatacka.rs/ljudi-su-postali-t...avi-masku/
Одговори

Brazil im dusu n apamuk vadi. Smile

https://nultatacka.rs/predsednik-brazila...histeriji/
Одговори

Od druga iz Krusevca:

Bio danas neki kod nas na komisiji da polaže vanredni ispit.
Za automehaničara stručni.
Kaze, treba da mu priznaju stepen da mu povećaju platu
on pušta kiseonik u kovid bolnici u Parunovcu.
Kada je izvukao pitanja on kaže ja puštam kiseonik u kovid bolnini.
Ma reko "možeš ti da puštaš i kišu, nešto od pitanog mora da se zna"
Mnogo je poludeo kada smo ga oborili na ispitu i još je bio zbunjen, pa mu
nije jasno.
Kako ga mi ne razumemo!!

Znači takvi tamo puštaju kiseonik bolesnicima,
Po struci auto-mehaničar treći stepen,

Ja: To je kao kad su komunisti isli u vecernje skole i mroao si da ga pustis. Tada si bio prvoborac, sada si isto koronaprvoborac.
Njih uzeli zbog autogenog zavarivanja, imaju iskustva sa ventilima i gasom.
Одговори

(08-12-2021, 11:08 PM)zstoja Пише:  Od druga iz Krusevca:

Bio danas neki kod nas na komisiji da polaže vanredni ispit.
Za automehaničara stručni.
Kaze, treba da mu priznaju stepen da mu povećaju platu
on pušta kiseonik u kovid bolnici u Parunovcu.
Kada je izvukao pitanja on kaže ja puštam kiseonik u kovid bolnini.
Ma reko "možeš ti da puštaš i kišu, nešto od pitanog mora da se zna"
Mnogo je poludeo kada smo ga oborili na ispitu i još je bio zbunjen, pa mu
nije jasno.
Kako ga mi ne razumemo!!

Znači takvi tamo puštaju kiseonik bolesnicima,
Po struci auto-mehaničar treći stepen,

Ja: To je kao kad su komunisti isli u vecernje skole i mroao si da ga pustis. Tada si bio prvoborac, sada si isto koronaprvoborac.
Njih uzeli zbog autogenog zavarivanja, imaju iskustva sa ventilima i gasom.

Како може несвршени аутомеханичар да пушта кисеоник болесницима, љуби те брат?
Ево да ти укратко објасним.
Постоје две врсте дистрибуције: преко инсталације и боцама. Пацијенти се прво смештају у кревете који имају напајање кисеоником из централне инсталације. Дакле, постоји велики резервоар у свакој болници, па се онда кисеоник дистрибуира цевима до болесника. Када постоји велики број хоспитализованих, неопходно је обезбедити боце за пацијенте до којих не долазе цеви са кисеоником. Тај човек што је несвршени аутомеханичар једино може да преноси боце од камиона до пацијената. Али он им не пушта кисеоник. Лекар је тај, који по протоколу одређује дозу, а процедуру спроводи медицинска сестра.

Одговори

"Али он им не пушта кисеоник"

On kaze da pusta. Hoces tebi da verujem? Ocu, nema nikakav problem, ja ionako necu ni u Americi na kiseonik, kamoli u Parunovac, mada sam tamo proveo prvih 7 godina zivota. I zena(lekar) rekla da ne damo da je stave na repisrator, ako ubode Koronu.

Malo se ovo slaze sa informacijom lekara iz Kriusevca da salju  STAZISTE u poluintenzivnu negu u Parunovac. Znas li ti koliko stazistal ekar zna? Pa takoreci nista. I posaljes takvog na poluintenzivnu negu.

Potvrda sa druge strane, sad sam nasao:

box

10:37 // 21. 10. 2021.
Kovid Krusevac je katastrofa.Mladi doktori bez staza i kontrole kojima je poveren zivot pacijenta,gde nema odgovornosti lekara i osoblja.

Komentari : Doktor Stanišić u "15 minuta": Zašto se najteži pacijenti šalju u Kruševac? : Južne vesti (juznevesti.com)

Nema bistijih ljudi nego sa juga:

Dejan

12:34 // 21. 10. 2021.
Da li si se zapitao zašto u Kruševcu rade mladi doktori bez staža umesto lekara sa užom specijalizacijom?
Одговори

Hahaha:

Bilo 55 godina da ne sme FDA da objavi podatke o posledicama vakcine za Covid19, ada trazi Fajzer 75 godina i odobreno mu:

Outrageous Lack of Transparency—Pfizer Now Asks Court for 75 Years to Hide Details of COVID-19 Vaccine Trial Results

https://trialsitenews.com/outrageous-lac...l-results/

Ti Vlad si samo jedan obican klimoglavac za pare. I nesvensi(nadam se) ubica svog(opet se nadam) naroda.
Одговори

(09-12-2021, 04:59 PM)zstoja Пише:  Ti Vlad si samo jedan obican klimoglavac za pare. I nesvensi(nadam se) ubica svog(opet se nadam) naroda.

Можда си и у праву.
Имаш ли неки савет? Како да престанем да климам главом и убијам свој народ за паре?

Одговори

(10-12-2021, 08:23 AM)Vlad Alekš Пише:  
(09-12-2021, 04:59 PM)zstoja Пише:  Ti Vlad si samo jedan obican klimoglavac za pare. I nesvensi(nadam se) ubica svog(opet se nadam) naroda.

Можда си и у праву.
Имаш ли неки савет? Како да престанем да климам главом и убијам свој народ за паре?

Za pocetak ostavi neku adresu da ti posaljem knjigu, ja placam, tebi dzabe:

The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense): Kennedy Jr., Robert F.: 9781510766808: Amazon.com: Books

Ja uvek nudim najbolje, jer preporuke su od vrlo vidjenih ljudi: 

[b]—Luc Montagnier[/b], Nobel laureate

Covek koji pronasao mRNA: [font='Amazon Ember', Arial, sans-serif][b]—Robert W. Malone, MD[/b], virologist, immunologist, molecular biologist[/font]

[font='Amazon Ember', Arial, sans-serif]Imas jos gomilu na onom linku.[/font]

Procitaj to, pa idemo dalje.

Posle toga da slusas geneticara Terzina Tomislava....eto sto da ne, on radi u Alberti, jos uvek, mada mu zapretili da ce mozda  otici na neplacenoi od Nove godine, jer nece se vakcinise i niej za evoluciju, nema mu smisla. Evo ovde imas pola sata gde kaze da ce ga sutnu mozda. Mozemo da se udruzimo i posaljemo mu neki dinar, jer ako te posalju na neplaceno u SOCIJALNOJ Kanadi nemas prava na socijalu, on prica.

Tomislav Terzin - NE DOZVOLIMO DA NAS DIJELE - YouTube

Znaci ima nacina da progledas, nije  nemoguce, samo ako hoces. Ako neces, onda nista, ponudjen ko pocascen.

Nije Terzin protiv vakcina, niti sam ja...ali ovo je specijalan slucaj....tako da niej zlato sve sto sija....
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним