Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона вирус: Како и зашто?

MinKen:

VLADIKA GRIGORIJE UVEO KOVID PROPUSNICE ZA BOŽIĆ

https://nultatacka.rs/bogohuljenje-bozji...-za-bozic/

Fali jos da je Novak sprican.
Одговори

Kako biju demokrate:

https://nultatacka.rs/terorisanje-jos-uv...sku-video/
Одговори

Сирома'

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-12-2021, 01:28 AM)zstoja Пише:  Kako biju demokrate:

https://nultatacka.rs/terorisanje-jos-uv...sku-video/

Поремећена лудача није прскана ради беснила. То треба само прскати...
Одговори

Najvise podseca na muslimana fanatika, koji ide ulicama Francuske i bode ljude koji su nevernici.
Одговори

Samo umiru mladi...

https://nultatacka.rs/alzirski-fudbaler-...enio-umro/
Одговори

Po prici druga juce u Nemackoj(sat vremena pricali, tacnije on), to tamo je opste rasulo zbog Korone. Drndanje na svakom koraku. On je resio taj problem vakcinacije, ali ostalo mu mnogo smeta. 30 godina tamo, super firma, zena slicno, otkupljen stan od 700K, ali ....boli nepravda(socijala)  i glupost, ne beda, tako da se ozbiljno nosi mislju nazad u Srbiju.

Deca nisu prihvacena....

U neku ruku mozda i dobro da im uvale muislimane, da cene nas vise. Sto kazu: Pravices ti mene od blata.

NEMAČKA: ZAHTEVI ZA OBAVEZNU VAKCINACIJU - Nulta Tačka (nultatacka.rs)

Nemci su budale za Amere. Sretnemo jednu iz Afrike, radi kao farmaceut u ovoj apoteci ovde. Ona zavrsila farmaciju u Nemackoj. Pa sto si bre dosla ovde?
A pa plati ti Nemacka faks, al posle ne mozes posao da nadjes. Znaci kao mi, iskolujemo coveka, pa ga posaljemo u Nemacku, samo oni salju u Ameriku/Svajcarsku....

Meni Amer pre 10 godina kaze: Sto ne primaju vise takvih ko ti.
A pre neki dan Amerikanka isto rekla zeni.
A Merkelov aizjavila: Mi smo ocekivali da vi kad odete u penziju se vratite odakle ste dosli. Uzas. Pa samo muslimani su lek za tako nesto.

Sta on meni sve ispricao za Nemacku....ja ne mogu se povratim jos.

Nesto pricao sa Nemcem, a ovaj mu kaze; Lako je tebi, ti imas stan.  A ovaj moj drug stedeo, radio mnogo, selio se, nikad socijala, kaze na Karibe nikad nije isao a ovaj se provodio.
Pa mu pukao film: A nemam ja samo to, pogledaj kucu u Srbiji, a imam i trecu kucu, ovo je zenina u Srbiji.... Mogu da zamislim Nemca i depresiju u koju upao. Smile
Одговори

Ковид-19 је био трећи водећи узрок смрти у САД у 2020

У САД је 2020. забележено више од 3 милиона смртних случајева – повећање од 500.000 у односу на 2019. Коронавирус је директно одговоран за више од 350.000 живота изгубљених тамо 2020. године, према америчким центрима за контролу и превенцију болести (ЦДЦ).

Многи од вишка смртних случајева који нису повезани са ковид-19 такође ће бити узроковани пандемијом, каже Вулф. То је могло бити због пропуштених операција, недостатка здравственог особља и погоршања стања менталног здравља, каже он.

Очекивани животни век у САД је такође пао и за мушкарце и за жене 2020. Просечан животни век за жене пао је са 81,4 године у 2019. на 79,9 година у 2020. За мушкарце је пао са 76,3 године у 2019. на 74,2 године у 2020. години.

Болести срца биле су водећи узрок смрти у САД 2020. године, према извештају ЦДЦ-а, што представља око 168 смртних случајева на 100.000 људи. Рак је био други водећи узрок смрти са 144 смрти на 100.000 људи. Они су били две највеће убице и у 2019. години.

https://www.newscientist.com/article/230...s-in-2020/
Одговори

Evo, Rusi uvode digitalnu rublju, a sve je eto povezano sa Koronom. Smile

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/rusij...ju-2078822
Одговори

(26-12-2021, 07:57 PM)Mitic Пише:  Ковид-19 је био трећи водећи узрок смрти у САД у 2020

У САД је 2020. забележено више од 3 милиона смртних случајева – повећање од 500.000 у односу на 2019. Коронавирус је директно одговоран за више од 350.000 живота изгубљених тамо 2020. године, према америчким центрима за контролу и превенцију болести (ЦДЦ).

Многи од вишка смртних случајева који нису повезани са ковид-19 такође ће бити узроковани пандемијом, каже Вулф. То је могло бити због пропуштених операција, недостатка здравственог особља и погоршања стања менталног здравља, каже он.

Очекивани животни век у САД је такође пао и за мушкарце и за жене 2020. Просечан животни век за жене пао је са 81,4 године у 2019. на 79,9 година у 2020. За мушкарце је пао са 76,3 године у 2019. на 74,2 године у 2020. години.

Болести срца биле су водећи узрок смрти у САД 2020. године, према извештају ЦДЦ-а, што представља око 168 смртних случајева на 100.000 људи. Рак је био други водећи узрок смрти са 144 смрти на 100.000 људи. Они су били две највеће убице и у 2019. години.

https://www.newscientist.com/article/230...s-in-2020/

Zivotni vek u SAD padao i pre korone, ne mnogo, malo. O broju smrti oc Kovid je smesno govoriti, prvo nam Se Amer zalio da mu roddjak umro  a Koronu prelezao pre mesec dana. Oni napisali d aumro od Korone. On se zalio bolnicki, zasto ste napisali od Korone, kad niej umro od Korone. Kazu imamo vece pare. To on nama prica. A pare su, 13.000 dolar ako ga stavis na respirator i 39000 ako umre. Kad sam ja objavio ove cifre na cuvenom "slobodnom" telegramu sajta Nulte Tacke, to je bilo obrisano i ja vis ene mogu d agledam ni komentare na Nultoj Tacki na telegramu. 

To se sve uklapa sa Rusima koji sve ovo zdusno podrzavaju....digirttalna ruublja, vakkcine....

RTe informacije koje mi imamo o placanju zna vrlo malo Amera. Razloga je vise. Prvo nisu u dodiru sa ljudima koji to rade u bolnici, drugo oni ne sire informacije tako lako kao mi u Srbiji. Ali zena moja zna coveka koji joj to sam rekao, inace radi na tome. Na Zapadu, niko ne zna sta tacno radi i zna onaj drugi, kao podela posl amedju naucnicima(svako iam parrce koej radi, ali niko ne zna celinu, osim na vrhu).

Znaci....ispalo je da smo retki koji to znamo....i izgleda to je prilicno skakljiva tema.

A bilo je i drugih slucajeva na Floridi kad proglase da umro od Korone, porodica tuzi da niej tacno. Al to da prociitas u poznatim novinama vrlo tesko ili nikako.
Одговори

Ja sam kontaktirao Nultu tacku da se zalim da ne vidim komentare, zasto su me stopirali....dao broj telefona na koji mi se vodi telegram, niko nista niej odgovorio.

Ja verujem da delujem veoma problematicno da ne kazem tezak teoreticar zavere(ili ludak) kad kaze dobiaj 3 puta vise ako umre. Ali ja samo prenosim sta Amer rekao nama, a radi na tome.
Одговори

Одговор за зстоју:

Цитирао сам текст и званичне податке са Њу Сајентиста који се држи званичне приче и спада у портале званичне науке.

И даље су главне убице рак и срчане болести. То је било пре две године, то је било прошле године.

А нек је пао животни век за две године. И опет питање је, ко је томе допринео: ковид који је на трећем месту или рак и срчане болести?

И ковид је имао неки утицај, али су утицај имали и овај хаос и ове мере које су снашле скоро цео свет.
Одговори

(26-12-2021, 11:56 PM)Mitic Пише:  Одговор за зстоју:

Цитирао сам текст и званичне податке са Њу Сајентиста који се држи званичне приче и спада у портале званичне науке.

И даље су главне убице рак и срчане болести. То је било пре две године, то је било прошле године.

А нек је пао животни век за две године. И опет питање је, ко је томе допринео: ковид који је на трећем месту или рак и срчане болести?

И ковид је имао неки утицај, али су утицај имали и овај хаос и ове мере које су снашле скоро цео свет.

Пусти га Митићу, нека булазни колико хоће. Шта очекујеш од ликова који прате "Нулту Тачку"? Са таквим испраним мозговима се не комуницира.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-12-2021, 11:56 PM)Mitic Пише:  Одговор за зстоју:

Kovid nije imao znacajan doprinos tome sigurno. Mozda preko lazi samo. A sto se pozivas na zvanicno, nisam ti ja kriv. To je tvoj izbor. Ko  normalan danas prati zvanicno!?

Ja ti pricam nezvanicno, od ljudi koji tamo rade, od pacijenata.

Sta je zvanicno to znam i da ne citam zvanicne vesti.

Svi su umrli SA Koronom, 99% njih,. ali ne  od Korone. To i mi znamo po nasim pacijentima. Svakom nesto debelo falilo. Mislim g;lupo je pricati, jer pratis vesti, ne stvarnost. meni je glupo d apratim zvanicne vesti jer se kose sa realnoscu, zato i pratim alternativne medije.Jednostavno ono sto pricaju zvanicni mediji se kosi sa nasom praksom i onim zasto su nasi pacijenti umrli. NTi ako nemas jaci dokaz od zvanicnih sajtova, sta da ti radim.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним