Po prici druga juce u Nemackoj(sat vremena pricali, tacnije on), to tamo je opste rasulo zbog Korone. Drndanje na svakom koraku. On je resio taj problem vakcinacije, ali ostalo mu mnogo smeta. 30 godina tamo, super firma, zena slicno, otkupljen stan od 700K, ali ....boli nepravda(socijala) i glupost, ne beda, tako da se ozbiljno nosi mislju nazad u Srbiju.
Deca nisu prihvacena....
U neku ruku mozda i dobro da im uvale muislimane, da cene nas vise. Sto kazu: Pravices ti mene od blata.
NEMAČKA: ZAHTEVI ZA OBAVEZNU VAKCINACIJU - Nulta Tačka (nultatacka.rs)
Nemci su budale za Amere. Sretnemo jednu iz Afrike, radi kao farmaceut u ovoj apoteci ovde. Ona zavrsila farmaciju u Nemackoj. Pa sto si bre dosla ovde?
A pa plati ti Nemacka faks, al posle ne mozes posao da nadjes. Znaci kao mi, iskolujemo coveka, pa ga posaljemo u Nemacku, samo oni salju u Ameriku/Svajcarsku....
Meni Amer pre 10 godina kaze: Sto ne primaju vise takvih ko ti.
A pre neki dan Amerikanka isto rekla zeni.
A Merkelov aizjavila: Mi smo ocekivali da vi kad odete u penziju se vratite odakle ste dosli. Uzas. Pa samo muslimani su lek za tako nesto.
Sta on meni sve ispricao za Nemacku....ja ne mogu se povratim jos.
Nesto pricao sa Nemcem, a ovaj mu kaze; Lako je tebi, ti imas stan. A ovaj moj drug stedeo, radio mnogo, selio se, nikad socijala, kaze na Karibe nikad nije isao a ovaj se provodio.
Pa mu pukao film: A nemam ja samo to, pogledaj kucu u Srbiji, a imam i trecu kucu, ovo je zenina u Srbiji.... Mogu da zamislim Nemca i depresiju u koju upao.