16-12-2021, 08:22 PM
Svaki mrtav virus pravi veci imunitet od ove splacine. A zivi tek. Prirodni imunitet, kao i sve prirodno, je uvek bolje. MI samo aproksimiramo prirodu, i to vrlo grubo. Pocev od aviona(ptica), kola(to ti je neka zivotinjka na 4 noge, i dva oka), camac, to ti odeljano stablo, elektromotor, to je bioloski motor koji pokrece jednu bakteriju(isto ima stator i rotor, samo radi na hemiju),....
I onda kazu izum. Moega izum, sve su otkrica.
Poglej slike:
https://phys.org/news/2016-03-incredible...motor.html
Al sa Sumadincem ne vredi pricati kad ne priznaje nauku.
I sto je matematika najteza? Pa zato sto se ne poziva na priorodu ili preslikava neke osobine iz prirode na svoj jezik koji to vrlo vesto prikriva.
Stvarno, znam aksiomu koju je matematicar postavio na osnovu osobine elektriciteta na krajevima zica. On je elektricitet pretoocio u tacke, a zicu u neku krivu i nmapravio aksiomu.
Pored toga ne moze se dokazati da je celokupna matematika tacna, mozes samo u nju da verujes. To dokazao jos u pocetkom proslog veka Kurt Gedel, ali se cuti i o tome. On vazi za najveceg logicara u matematici svih vremena. Pored toga matematicki dokazao postojanje boga, sto se sada kao proverava na komjuteru...sio mu ga djura....komjuter ce proveri uopstenu teoriju.
I onda kazu izum. Moega izum, sve su otkrica.
Poglej slike:
https://phys.org/news/2016-03-incredible...motor.html
Al sa Sumadincem ne vredi pricati kad ne priznaje nauku.
I sto je matematika najteza? Pa zato sto se ne poziva na priorodu ili preslikava neke osobine iz prirode na svoj jezik koji to vrlo vesto prikriva.
Stvarno, znam aksiomu koju je matematicar postavio na osnovu osobine elektriciteta na krajevima zica. On je elektricitet pretoocio u tacke, a zicu u neku krivu i nmapravio aksiomu.
Pored toga ne moze se dokazati da je celokupna matematika tacna, mozes samo u nju da verujes. To dokazao jos u pocetkom proslog veka Kurt Gedel, ali se cuti i o tome. On vazi za najveceg logicara u matematici svih vremena. Pored toga matematicki dokazao postojanje boga, sto se sada kao proverava na komjuteru...sio mu ga djura....komjuter ce proveri uopstenu teoriju.