09-01-2022, 01:01 PM
(09-01-2022, 12:42 PM)Шумадинац Пише:(09-01-2022, 11:03 AM)Mekenzi Пише:Цитат:Синовац, прво за статистику Србије обнови градиво о текућим варијантама вируса у разним таласима.Синовац твој идол др. Кон,Шеклер и и људи из СЗО су нам пробијали мозак целе 2021 годинe бучећи вакцинишите се,вакцинишите се, да ће корона нестати када буде 60% вакцинисаних + са стеченим имунитетом.
А оба имамо.
Где је грешка? или ковид није вирус него бојни отров који долази из ваздуха па је отпоран на све могуће до сада одбрамбене механизме које свет познаје.
Јесте, отрови су познати по томе што се преносе са човека на човека и то са инкубацијом од по 4-5 дана. Ено ја сам пре четири дана срео пијаног комшију који је кашљао у мене и ево синоћ сам био пијан као да сам попио пола литра вина...
Синовац, мућни мало том главом пре него што ишта напишеш. Не буди као онај несрећник Zstoja без мозга.
Синовац, ковид се не преноси само са човека на човека путем капљице,већ из ваздуха. И човек човека не заразује већ постоје и други видови заражавања.
Ми ође познајемо доста људи који нису имали контакт са другим људима нити су ишли међ људе па се заразили.
Одакле старини у селу одакле је Милунка Савић подно Копаоника корона вирус? Човек живи у бачији ниђе живе душе око њега сем оваца и паса.
Како је мој рођени теча био заражен короном а живео са женом 24 сата у истој просторији делили све заједно а жена која има оштећен имунитет није била заражена?
Такође омикрон сој не влада у Јужној Африци а влада у Европи и западном свету.
"Вирус"из Вухана покидао Европу а Вухан га није ни осетио.
Делта сој индијски сој, у Индији владао у нехигијнским квартовима Њу Делхија где владају и остале болештине а ниђе диљем Индије није, док је Западни капиталистички свет развалио.
Тако да прво погледај у плаво небо и кад видиш оне беле штрафте ти се јави.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.