28-04-2022, 04:55 PM
(11-04-2022, 11:24 AM)Mekenzi Пише: Руси већ данима ништа нису освојили.Грешиш. Раде јако паметно. Они сада полако све редом руше (касарне, складишта хране, горива, муниције) плус тестирају оружје.
Повукли се са севра.
ДНР стоји у месту.
Они су кренули са 150.000 војника и нису покренули ни једну елитну борбену формацију.
Да ли може 100.000 војника да заузме град као што је Кијев који мислим да има 3.000.000 становника?
Ја мислим да је то мало.
Ако украјинској војсци униште храну, гориво и муницију, шта мислиш, да ће они моћи да се боре? Неће. Распашће се.
Ако војска из Кијева крене било где, сачекаће је тепих бомбардовање јер Украјина има огромних проблема пошто је ратно ваздухопловство и противваздушна одбрана разбијена.
Тенкови нису застарели. Њихово време још није прошло. Поред активних оклопа ће се уграћивати и системи са ракетама који ће погађати пројектиле који иду ка тенку и рачунар у тенку ће сам бранити тенк од такве опасности.
Америка је у Ираку и Авганистану изгубила много тенкова и посада али су мудро ћутали о томе.
Гледај шта кажу обе стране. Истина је негде у средини. Много пензионисаних америчких официра капира шта Руси раде и они отворено то кажу али је проблем што то нема ко да чује јер неокомунисти из демократске странке терају своје.