18-04-2023, 03:33 PM
(17-04-2023, 08:00 PM)ватхра Пише:(17-04-2023, 07:31 PM)Александар Динчић Пише: https://jadovno.com/ono-sto-obeshrabruje...D18h3ZBzIU
Значи поставили сте увреду без аргумената, а као одговор зашто сте дали неаргументован напад на другу институцију, такође без аргумената.
На нивоу, свака част!
Не знам зашто се вређате...
Да ли ја, Милослав и други историчари у радовима и књигама изводимо математичке рачунице у вези страдалих?
На пример: 145-10=135. И томе слично.
Музеј жртава геноцида умањује српско страдање у 20 веку. Како? Заговара се теза о бројачном утврђивању жртава као неком свршеном чину да би се у науци такво сазнање имплементирало. Тако да сви који објављују радове у њиховом часопису, на посредан начин (свесно или не), учествују у том пројекту. Ја га прецизно зовем п р о ј е к а т.
Ето, и ви, негирате број жртава у англоамеричком бомбардовању Београда (на основу неких докумената). Својски се трудите да, макар и преко математичке рачунице, докажете да је то претеран број, па самим тим да извештај није тачан.
Где сте, на пример, видели неки мој рад у Годишњаку, иако је моја ужа специјалност страдање у логорима. Дакле, проблематика жртава.
А има их, на пример, у ВИГ-у?
То је разлика за онога ко то жели да види.