11-05-2023, 07:03 PM
1. Грејемо се на Руски гас. Имамо централно грејањен у целој кући на плин тако да не загађујемо. Вршац се 80-90% греје на гас. Чист ваздух. Ни грам Со2. Нисмо ми београџани да удишемо разне смрадове. Вршац има 100% чист ваздух. Провери на гуглу ако не верујеш.
2. Не поредимо се Бенитом и Самарџићем. Ми читамо Бркића, набаљамо његове листове још пре таблоида. Не мора да будеш рођен да би неког читао. Ти си написао да сам ја читао Бркића са 5-6 година, не друже ја сам Бркића, читао и даље читам и могу рећи да је будала.
Ово што је изјавио за Вучића то је све исто за сваког писао исто и изјављивао од 82-ге године када је постао новинар.
Сад гуглај ко је Милован Бркић у којим редакцијама је радио, шта је писао, колико година је био на робији, за која кривична дела, зашто га је отео Земунски клан, шта је изјављицао о Слоби, Ђинђићу, Тадићу, Коштуници и све ће ти бити јасно.
Остало немамо времена да реплицирамо и није ни вредно трошити време. Позз
2. Не поредимо се Бенитом и Самарџићем. Ми читамо Бркића, набаљамо његове листове још пре таблоида. Не мора да будеш рођен да би неког читао. Ти си написао да сам ја читао Бркића са 5-6 година, не друже ја сам Бркића, читао и даље читам и могу рећи да је будала.
Ово што је изјавио за Вучића то је све исто за сваког писао исто и изјављивао од 82-ге године када је постао новинар.
Сад гуглај ко је Милован Бркић у којим редакцијама је радио, шта је писао, колико година је био на робији, за која кривична дела, зашто га је отео Земунски клан, шта је изјављицао о Слоби, Ђинђићу, Тадићу, Коштуници и све ће ти бити јасно.
Остало немамо времена да реплицирамо и није ни вредно трошити време. Позз
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.