14-12-2024, 07:26 AM
(13-12-2024, 11:44 PM)Јеремија Пише: Удави бре Шумадинац са овим што санћим протестују.
Који ученици, који гимназијалци и основци, ко то манипулише са децом?
По ко зна који пут постављам питање: Где су били студенти, гимназијалци и основци када су стотине људи у секунди ПОБИЈЕНЕ (Железничка станица Загреб 1974 и небо изнад Загреба 1976)? Било је мањих изгибенија по рудницима где је за секунд страдало по 30 - 40 људи у метанским јамама све због људског фактора (што више угља, нема везе колики је ниво метана) и нико, али баш нико не изађе да изрази протест. У Алексинцу побише преко 100 људи да би сакрили муљање са биолошким отпадом у напуштеним јамама рудника и... јел неко диже буну због тога?
Данас се свака упишуља залеће на полицајца, сваки педер би да демонстрира, свака шуша да дође пред камеру.
Ако је пад надстрешице повод за рушење Овај онда смо ми потпуно оманули. Овај није требао доћи на власт као ни онај 5 октобра. Али... алавост и похлепа зацарила је још одавно у овој омеђини од државе па тако и не питамо коме служимо. Важно је стрпати нешто у џеп - усе, насе и подасе, типично комунистички.
Алтернативу... дајте алтернативу. Ко после овај, онај и остале жгадије?!
Па јеси ли Администратор!
Кој кривак га трпиш!
Обриши му пост или запрети да не качи ове анархо плаћенке!
Мени си у инбоксу претио бановањем јер сам негде Путина назвао патуљком.
Овај те провоцира и прави будалом а ти као админ форума у фазону "удави шумадинац" брате бануј га на две недеље нек охлади главурду па нек дође на форум.
Форум претворио у Н1 и нову С а администратор му пише "удави".
Ил сам на једином патриотском форуму или Шумадинцу се дозвољава да од овог форума прави лгбт анархо левичарски форум...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.