28-12-2024, 12:01 AM
(27-12-2024, 10:56 PM)Mekenzi Пише:(27-12-2024, 04:08 PM)Шумадинац Пише: Неће бити да су студенти "анархисти", "скојевци", "левичари" и сл. То, уствари Овај и хоће да се тако представи. И упоредо да наметне некакве Кизове Маринике, Ђиласове, Ћуте, Миливојевића.... Пушти Војводо ђецу нек се изукћу, можда бидне нешто или барем неки помак.![]()
![]()
Jok! студенти су монархисти, симпатизери ЈвуО ено све прште српске и четничке заставе слобода или смрт, за Краља и Отаџбину, Жив је Дража умро није, Калабић Никола комадант Краљвеске горске гарде, Стоп комунистичком терору, Бандо црвена, Хоћемо Краља...Филипе Србине, Живела, Живела, Краљевина Србија....
Ко ми нађе и једног Шумадинчевог "студента" протестанта Именом и Презименом и Брадом да је симпатизер ЈвуО, да је Србин, Патриота итсл.. Ми ће се извинимо.... Не 100, не 10, него једног...Да каже ја сам тај и тај и Залажем се за Краљевину Србију и рехабилитацију свих припадника ЈвуО...
По Шумадинцу неће бити да си у праву. Како ја толкујем његове поруке то је отприлике вако: Пустите ђецу нек таласају, нек мало излудују уз Дарка Шпера који им толкује писма из лијепе њиове све са Динковим благословом која ће мож бити оборити Овај...
Сад, што Грухоњић и слични њему чекају да падне Србија неби ли опет зајахао неки Поздерац, све са Јешићем, Кандићком и осталим женама у црном то се не пика, важно је да се ђеца изукћу.