16-02-2025, 10:37 AM
(16-02-2025, 03:35 AM)Ђорђе Пише: Било је задовољство бити међу људима који не испијају удбашко-вучићевске бајке о обојеним револуцијама, отцепљењу Војводине, украјинском ратишту, могућем америчком грађанском рату и сличним талибанијама којима Удба засипа Србе. Чак сам успео попричати и са неколико људи који знају да постоји нешто што се зове Устав Србије из 2006. године и шта значи оно што у њему пише а да то није паламуђење једног Милошевићевог и Шешељевог министра.
За почетак, сасвим довољно од тог скупа пошто толико разложности више није могуће наћи ни у, некада давно, разложној Србији.

Пријатељу, ако мислиш да удба стоји са стране и гледа студентее, заебо си се. Удба је увелико међ студентима и итекако их контролише и полако ће да их угаси мислим блокаде...
Све велике протесте, а и студентске итекако контролише удба. Једине протесте које није могла да исконтролише јесу они на Косову од стране Шиптара од 70-их година XX века.
Оно јуче, па целу логистику студентима на путу за Крагујевац и грађанима на митингу је удба, полиција и цео систем пружао асистенцију и спроводио студенте к'о овце у Обор тј. на онај Булевар у Крагујевцу где им је иста та државна безбедност омогућила и отворила кафиће, ресторне, књижаре, имали су котлиће, топле напитке, храну, ћебад, спавали по спортским дворанама у топлом, имали асистенцију, лекара, медицинара све живо...
Да удба није уз студенте они неби стигли ни до Бубањ потока.
То што ти је било лепо па је Шумадија угледалаа први пут после 110 године толику омладину то је било занимљиво остарелом српском становништву диљем Шумадије.
Они јадни остарели људи, дуж пута који су поздрављали анархо леве неолибералне младе омладинце који су носили "штафету младости" су за мене тужна прича.

Нами се плаче... Због оба митинга. И оног у Митровици и оног у Крагујевцу. Исти народ. Иста агенда. Исто све...
У Србији се не зна ко је гори да ли ова корумпирана и криминално мафијашка власт која је у Залог дала пола Србије да је не сруше Западне силе или ова љево зелена екстремно агресивнна комунистичка неолиберална опозиција на челу са Зелено љевим фронтом, и осталим маргиналцима....

Ми смо ипак и при томе да се руља ништа не пита. Ни да их је на оба скупа било три мелеона. Нас баш брига чији је "дужи" то ђе је више било људи.
Нас ође строго интересујуе да се нађе 300 људи СРБА и да се "извика" Мјастобљуститељ који ће изабрати два члана његове пратње.
Такође уз мјастобљуститеља мора бити Принц Филип и Српски Патријарх...
Но, мораће да се сачека да Бата Трамп као и АДФ у Немачкој потуку неолибералну екстремно аждаху са 100 глава и љеви педерски комунизам...
А ускоро ће се Европа, вратити Белој Раси, Христу и Богу и поново ће јахати коњаници на расним коњима са белим плаштевима, црвеним крстовима и црвеним беретекама...
Амин Боже дај.
А нас котлићи, сендвичари, анархија, скакање, урлање, пиштање и то глупирање не интересује.
Само озбиљне теме. Српски политичари су у рангу десетог помоћника помоћника 25-ог секретара у Стејт Департменту.
Пошто је ова криминална корумпирана Власт продала Земљу, Воду, Ваздух, Западним корпорацијима зарад опстанка и останка на власти, ови ће то исто да ураде само што ће да усаврше, шта мислиш да ће да одустану од Рио Тинта ај немој да смо деца..
Тако да, рођо мој памет у главу. Драго ми је да си се лепо провеселио на јучерашњем вашару у Крагујевцу.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.