16-02-2025, 01:12 PM
(16-02-2025, 11:35 AM)Шумадинац Пише:(16-02-2025, 03:35 AM)Ђорђе Пише: Било је задовољство бити међу људима који не испијају удбашко-вучићевске бајке о обојеним револуцијама, отцепљењу Војводине, украјинском ратишту, могућем америчком грађанском рату и сличним талибанијама којима Удба засипа Србе. Чак сам успео попричати и са неколико људи који знају да постоји нешто што се зове Устав Србије из 2006. године и шта значи оно што у њему пише а да то није паламуђење једног Милошевићевог и Шешељевог министра.
За почетак, сасвим довољно од тог скупа пошто толико разложности више није могуће наћи ни у, некада давно, разложној Србији.
Тако је Ђорђе! Никад лепши, масовнији и српскији протест није био. Целокупна равногорска омладина и старина била је синоћ у Крагујевцу. Наравно, као и скоро сви форумаши ође.
Лепо је било видети српске заставе, заставе КиМ нема предаје, Чича Драже, огроман број икона и сл.
Битно је само једно - нема стајања!
Јесии скаакакоо у урлаоо Пууууммммпппаајјј..
Ако ниси јбга.
Каква је ракија била, јел све било домаћински од стране удба организатора...
Оба су били добри шаренолики сеоски вашари и маскенбали...
Но,
Ми се повлачимо у мир и тишину а ви урлајте до миле воље.
Схватили смо да је овај народ толико глуп да је невероватно...ал добро 100 година под комунизмом је оставило трајне последице.
Ја сам за то да се нађета са онима на некој пољани па ви са крвавим шакама а они са српски заставама па удрии ко кога стигне...
Додуше, паметни људи и домаћини који имају кафиће у Центру Крагујевца и Митровице лепе паре су зарадили, кафићи били крцати цео дан...
Ваља ова два покретна циркуса једном недељно шетати по Србији да у мањим местима неки људи зараде мало већи пазар а и људи да виде Србију...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.