16-02-2025, 09:51 PM
(16-02-2025, 08:28 PM)Ђорђе Ивковић Пише:(16-02-2025, 07:22 PM)Mekenzi Пише:(16-02-2025, 05:17 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Поштовани Јеремија, ја имам информације са лица места, и то што се тамо догађало је скоро нестварно. Као да се Небеска Србија спустила међу нас. Знамо да смо сами на свету, знамо да су роварења велика, знамо да је коначни исход у свој тескоби неизвестан. Али, ми смо у срцу увек носили љубав, веру, наду, и тај наш најдубљи осећај, за који сам и ја мислио да је замро, је букнуо свом снагом у Крагујевцу. Та, људи, зрели људи, су ишли улицом и плакали. Толики људи а не беше пијанства и дивљања. Достојанство и слога до сада невиђени. Никада један национални празник није обележен тако величанствено.
У С. Митровици све супротно. Видели смо неотесану плаћену безрепу руљу довучену аутобусима и предвођену отвореним лудаком и велеиздајником, која отаљава своје урлање за које су плаћени. Претворили национални празник у свој политички, простачки и антипатриотски, вашар.
Свако од нас бира страну по својој савести.
Неће да бидне! Један наш познаик а познајемо и више њих који воле СНС и Александра Вучића и који су дошли са пунооо утисака, показивали нам слике јутрос.
Наша нека даља кума не пропушта нити један митинг СНС-а да иду на Марс она иде на Марс прва са њима.
Има много људи који су ту због идеологије и лажног патриотизма Александра Вучића.
Што се тиче СНС-а ја сам видео један достојанствен скуп, што се тиче Крагујевца ја сам видео руљу, која скаче која урла нешто колико смо разумели ПУУМПААЈ!
Руљу у Крагујевцу су запалили "студенти", 95% митингаша у Крагујевцу су били људи са стране. од тих 95%, 80% је било опозиционара, полтичких активиста, нво сектор, студенти, јутјуб инфлуенсери...
Протест у Крагујевцу је био по мени вашар, бућкуриш свега и свачега...На крају пијани, дрогирани, их одводе ко зна гле...
И гле чуда, господа студенти нису хтели да се врате за Београд аутобусима него су им НВО и плеенууммм закупио таксисте из Београда да дођу по њих.
Ми нисмо ни за једну страну јер су те обе стране нама једнаке и исту агенду спроводе.
Оно што хоћемо рећи људи у Митровици никога нигде нису вређали док су њима симпатизери из НВО нападали и жврљали аутобусе и полупали аутобусе.
Који су то ликови да су надрогирани људима из РС каменовали и полупали аутобусе. Знамо ко је 92-ге лупао Србима аутобусе.
Људи на СНС дођу на митинг и цивилизовано оду са митинига.
Ови нво и ти "студени" пленум и та "ср*а" имају мноогооо среће што им се СНС склања са пута и што им Вучић дозвољава то да раде.
Да смо ми власт, поломили би их од батина, одузели сва права и послали у неки гулаг да рмбају.
Факултете би ослободили за 10 минута. Крај приче...Какви пленуми какве пи*е материне. Налупати багру и успсостсвити суверенитет над образованим институцијама. Какав црни ФДУ, Филозофски, ФОН које су коловође протеста. Како би их полупали и вратили на фабричка подешавања нису ни свесни..
Имају мнооогооо срећеее што им се власт склања са пута...
Да смо ми влас' а бићемо овакве ситуације ко брат Лукашенко и ко у Француској и Немачкој се реше за пар сати...
Ал пошто немамо државу и пошто смо колонија онда имамо анархију где свако може да ради шта хоће.
Ево ја сутра могу да блокирам Вршац, зашто блокирам зато што ми се Блокира, може држава да га ду*а испоставићу нека 4 безвезе захтева и док ми се не испуне и ако ми се испуне ја нећу да прекинем блокаде, јер је кул до јаја оно јбт зајебанција брте, трава, алкохол, лекови за смирење, народ пролупао дочекује нас као оослободиоце, тотална анархија...
ПОСТАВЉЕ СЕ ПРОСТО ПИТАЊЕ:
ИЛИ ИМАМО ИЛИ НЕМАМО ДРЖАВУ.
ИЛИ ИМАМО СУВЕРЕНИТЕТ И ИНТЕГРИТЕТ НАД ОБРАЗОВАНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА ИЛИ НЕМАМО.
АКО НЕМАМО КО НАМ БРЕ ВОДИ ОБРАЗОВАЊЕ... АНАРХИСТИЧКО КОМУНИСТИЧКИ ПЛЕНУУУМ!
ЧИЈЕ СУ ЗГРАДЕ И ОБРАЗОВАНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ???
ЉУДИ СУ ПРЕКО ЦЕЛОГ МОГ НЕКАДАШЊЕГ ФАКУЛТЕТА ГДЕ СМО ДИПЛОМИРАЛИ ЗАКАЧИЛИ ЦРВЕНЕ ШАКЕ. УПАЛИ ПРОФЕСОРИМА У КАНЦЕЛАРИЈЕ, ПОЛУПАЛИ ИНВЕТАР СА СТОЛОВА, ИЗЛОМИЛИ СТОЛОВЕ ИСКИДАЛИ РАГАСТОЕ ДА БИ ДОШЛИ ДО ХЕРМЕТИЧКИ ЗАТВОРЕНИХ ПРОЗОРА КОЈЕ СУ РАЗВАЛИЛИ ДА БИ ЗАКАЧИЛИ ОНУ КРПУ! ШТЕТА ПО КАНЦЕЛАРИЈАМА МИНИМУ 300 ЕВРА. КО ЋЕ ТО ДА ПЛАТИ!
Зграда Ректората у Београду је национално благо I категорије, ови анархисти уништили свечану салу, развалили оне плишане столице, све смрди на траву, алкохол, када прођете поред ректората приђите ближе улазу да видите како базди као најгора биртија. Оне плишане столице све исфелекали....
Катастрофа...
Пошто немамо државу која не може и није у стању да успостави пун суверенитет и интегритет над системом образовања онда имамо анархију и где год и шта год може да ради ко шта хоће.
Може делегат пленума пијан да узме у сред свечане сале да уринира јер ће неко да га казни, неће...
Оно што је битно држава мора да поврати суверенититет над образованим институцијама и да се настава настави, а студенти могу да протестују на улици до миле воље.
Сутра војници могу да упадну у касарне и да блокирају касарне.
Свештеници могу да упадну у цркве и да блокирају цркве.
Медицинске сестре могу да блокирају болнице....
Свако у систему може да блокира неку институцију...
То онда није Држава....
Мда. Зато што је тако како збориш, зато су дневнице, аутобуси и ладни оброк. ИТД.
Ево тебе краћи туторијал, да усавршиш своје вештине које тако постојано спроводиш овдена. Ово пре него што В. напише уџбеник који ће постати бестселер и који ће се продавати у десетинама милиона примерака у Кини и штокуда.
https://kupdf.net/download/o-proseravanj...b153ed_pdf
A шта мислиш ови што су пешачили до Крагујевца су џаба пешачили и такисисти неки добре душе ишли на пумпу од својих пара натанкали резервоаре и за Џаба их враћали за Београд назад....Крагујевац - Београд, Београд - Крагујевац и то оне беле циганске лимузине....
3х већа дневница него за Митровицу из поузданих извора...Пленуум частио од донација.
Што се тиче плаћања...ПЛЕНУМ ЗА ЈЕДАН ДАН СКУПИ ОКО ХИЉАДА - ДВЕ ЕВРА ОД ДОНАЦИЈА!!
Е мој, чика Ђорђе, ни код бабе више нема за Џабе како кажу...
П.С. Чим упишете Филозофски, фон, фду и тако то...Одмах Вас врбују у нво, јер Београд да прегурате месец, треба данас добра лова, а мама и тата из Централне Србије немају толико да шаљу, па дете мора само да се сналази па да ради разне "пројекте" за нво сектор или преко владе Републике Србије која стипендира и подржава различите пројекте и то оне како кажу да им почињу са неком речју ИНКЛУЗИЈА...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.