08-03-2025, 06:36 PM
(08-03-2025, 06:14 PM)Луизит Пише: Од неснађеног радикала Шаровића праве новог Зорана Кесића. Класичан провокатор са ултра сељачким форама које служе да забаве ликове попут нашег Шумадинца Таталовића.Немаш појма о чему причаш. Преносиш оно што си прочитао из медија као што су Информер. Ало итд.
Шаровић се развео два пута зато што његове бивше супруге имају другачије политички мишљење. То довољно говори о њему. Пун мржње као и већина студената. И још се писало да је био насилан и према једној и према другој. Не би ме чудило да их "преваспитавао" зато што имају другачије политичке мишељење од њега.
Прва жена му подржавала Вељу Илића, а друга је водитељка Информеру па је ваљда по аутоматизму за Вучића.
Нико ништа не прави од Шаровића. Човек сам "прави" себе. Живимо у 21. веку у коме су друштвене мреже јако актуелне. Својом креативношћу на друштвеним мрежама је скренуо пажњу јавности на себе.
Ако је по твом мишљењу провокација ако постави питање: Да ли је Александар Вучић издајник јер је продао Косово и Метохију, онда јесте. Раскринкао је скроз Вучићево бирачко тело. Јасно је да су ови ткзв. студенти који кампују код скупштине сви чланови СНС-а, "навијачи" и остала жгадија. Ни они сами не знају ништа о његовој политици, а воле га свим срцем. Сви заједно имају ниво интелигенције као дневна соба.
И што се тиче жена си омануо, ал добро са обзиром да се информишеш на Информеру и осталим режимским медијима ништа чудно.
Шаровића сам упознао пре неколико година и мало поразговарао са њим о ситуацији у земљи. Мој утисак је био и тада да је пре свега поштен човек са јасним ставом. Свакако овим путем му пружам подршку. Ово је било чисто политичко хапшење.