09-03-2025, 03:15 PM
(09-03-2025, 02:39 PM)Mekenzi Пише:Ја не користим ТВ има 15. год. Не знам ко је користио, ја користим свој вокабулар, па ако се нешто поклопи, ја сам тад имао 4. год.(09-03-2025, 01:08 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Јеремија,
"Неко намерно брука и понижава полицију и остале органе присиле што је скроз погрешно."
Ниси добро схватио, објаснићу ти.
Полиција је извршна сила владајућег окупационог режима, она сходно томе ради по наредби, не сме да мисли ништа, само извршује наређења, која претходно провери дал сме, е тај неко.
Разочарао си ме сад са овом констатацијом до коске, дечја је и перфидна истовремено.
Aj лебати не се*и.
Полиција није извршна власт. Иди у школу да поново учиш шта је Извршна, судска, законодавна власт а шта спада под термином ДРЖАВНА УПРАВА.
Знаш шта је окупациони режим а шта легитимно изабрана власт?
Знаш ко је користио 1999 године ту реченицу за српске безбедносне структуре на Косову и Метохији?
Јер знаш како се брани уставни поредак Земље?
Смањи мало н1 и новас и твитер бићеш здравији...
Трујеш се много дезинформацијама..
Шта си ти, потпарол полиције па не даш на службу? Да ја теби објашњавам да полиција није добра марта 2025. у Србији, свака ти част ако мислиш да полиција ваља код нас... Види се да немаш контакта са друштвом, дубоко си у свом свету, окрени се око себе. Полиција на принципу УДБИНОГ запошљавања, наследни занат, нико никад није одробијао више од 6 месеци, о чему ти причаш. Шта се дешава полицајцима који иступе мало из шаблона. Полиција је рак рана, курсаџије из Каменице са IQ испод просека. На шта личи само физички кад их погледаш, могу мислити ментално здравље...