11-03-2025, 06:05 PM
(11-03-2025, 06:00 PM)Луизит Пише:ТАЧНО ТАКО!(11-03-2025, 05:50 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:Па да си упућен не би онда од обичног пандура правио високог офоцириа УДБЕ-е.(11-03-2025, 05:38 PM)Луизит Пише:(11-03-2025, 05:30 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Данас се друштво ложи и копира Вељка Бел. као Младобосанци Воју Т. То је оставило масакр у главама нових генерација, нек нам је Бог у помоћи..Апсолутно сам сагласан око овог копирања. И свака следећа генерација мора бити екстремнија од претходне да би некоме нешто доказала.
А што се тиче Велибора, ја не знам о њему ништа, ни добро, а ни лоше, ал знам да му је отац високи функционер УДБЕ и да је групу преузео његов рођени брат, да се није десила никаква промена у врху, а ситуација је иста, једини им је утицај јачи него икад. Закључак: Да је жив исто би било!
То да му је отац високи официр УДБЕ-е си вероватно чуо на Инсајдеру од Бранкице Станковић? Само си погрешно чуо зато што је она рекла да је високи полицијски кадар. И то није истина. Човек је обичан пандур био.
Не, упућен сам у стање на тој трибини и на свим другим, нарочито за период пре убиства И Перовића, а нисам гробар.
Да си стварно био део неке екипе, колико год се неслагао са њима, имао би кодексе да не износиш имена и гомилу глупости. Сада вероватно не идеш на стадион зато што си разочаран упливом политике и криминогених структура. Не може обичан човек да гледа утакмицу. Све се претворило у бизнис, јел да? Пумпање није бизнис! То је искрена борба наших плавих шлемова под командом пленума који су под командом ко зна чијих оперативних центара.
Сва твоја "упућеност" о навијачким групама и стању на трибинама више личи на трачарење испред локалне продавнице него на релативно веродостојне информације. То што си живео у Првомајском, окружен Таурунима, те не чини ни навијачем ни мангупом. Више личиш на неку сеоску џукелу која иде около и лаје. Сељачка бувара која мало чује на Н(ДХ)1, мало прочита по коментарима, кришом можда погледа и Зорана Кесића, мало гледа Јелену Зорић, мало репризира Бранкицу Станковић... склопи се мозаик исти