15-03-2025, 07:14 PM
(15-03-2025, 07:08 PM)Mekenzi Пише: Пријатељу мој, пукла ме емоција, пиждрим цео дан када видим ове студенте, дође ми да их изгрлим и изљубим, та "mladost" je пробудила у мени свашта, чак кад је она прва девојчица изјавила како је поносно носила "štafetu mladosti" нами толико обузела емоција да смо морали трк у нужник јер имамо озбиљан простатис...Сви да плачете, цела кућа и цео комшилук да плаче. Ко не плаче тај је ЋАЦИ!!
Eно их певају "EKV"....
Ено већ пола сата имају неки гив пис концерт, растераше људе...
Него, размишљам нешто...
Од када је ушао 1945-те комунистички смрад у Београд то се и дан данас осети да базди, види овај хор, ове "лудаке"...Мајко мила...
Кад ми дођемо Београд ћемо пролуфтирати Београд само тако, ал нама неће требати 100 иљади људи, него 250 ХРАБРИХ!
И то ће бити бескрвни пуч, тихи чак ни горски неће да осети....
Ја не могу да се зауставим. Обузела ме нека емоција, срце ми пуно зато што коначно осећам да долази слобода. Видим трачак наде у нашој mladosti.
Од вечерас даје се на знање: Информер да се укине, а да га замени RTL.
Професионални медији Н1 и Нова С по хитном поступку, колико већ вечерас, да добију националну фреквенцију. Доста смо живели у медијском мраку!!!
Ја бих нашу mladost само питао да ли им је неко био члан партизанског покрета. Ако одговори позитивно, апсолутно бих разумео и подржао његов излазак на улицу. Унуци окачили кокраде, слушају пленум, а бабе и деде им истеривали Србе из станова и јахали балерине.