15-03-2025, 10:48 PM
Цитат:Шумадинац
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/image...8&usqp=CAU
Специјално за Јеремију.
Видим да су ти прирасли срцу негдашњи екстремни титоисти попут Лудог Милоја.
Његов злорад надалеко је познат а моји прилично сигурни извори су ме још давно упозорили за кога ради чачански лудак.Упокојени Владика Артемије се "упецао" на бачену удицу наводном великодушношћу Милоја лењинисте -лудог.
Наравно, успео је да повређеног старца опсени својом "великодушношћу" удомљавајући монахе и монахиње који су кренули за владиком.
Владика Артемије напушта манастир Шишатовац и ствара катакомбанску епархију у егзилу управо на делу имања лудог Милоја...
Певанија бившег тиотоисте који је од "Савла постао Павле" и који се представља као богоугодни Србин могу преварити наивне али не старца Јеремију.Иначе, што се тиче Чачана и њиховог чојства... Стамболић и други пролетери довољно говоре о томе.
Присуство лопине Милоја у Београду је тако природно јер, тај покушава да се овајди (своје потомке) о сваку несрећу која задеси Србију.
Него, мало си ме изненадио својим салтом (мортале)... када си дошао на овај форум представљао си се као богоугодан човек, Временом си постао острашћен што људима који живе у молитви никако не сме да се догоди. Највише ме изненађује твоја неодговорност... наиме, уместо да се у молитви обраћаш Србима за мир, слогу трпљење, Ти би рат, крв и разваљивање и ово мало државе што нам је остало.