15-03-2025, 11:12 PM
(15-03-2025, 11:04 PM)Милослав Самарџић Пише:(15-03-2025, 10:52 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Није се десило ништа што нисам предвидео. Ако не верујеш, види "Цер на Теразијама". Нити је тешко предвидети да ће лудак сада кренути да се иживљава над противницима. Но то што је њему Запад дао карт-бланш да реши ситуацију уз контролу штете, државу ће скупо, прескупо коштати. Не купује се таква подршка јефтино. Као што и сам знаш.
Тако, док ми завршимо ту твоју маратонску трку са лудаком, шта ће остати од државе?
Неће ништа, али ти ћеш сад да бациш неки духовити коментар или просто да одеш на свој радни задатак, и тако маратонска трка око бандере може да се настави.
Снимићеш филм! јбт.
Покушавам да будем реалан хроничар.
Пре 35 година мислио сам биће готово до јесени, до пролећа...
Снимићу много, ако да Бог.
Докле год буде Овај и његови кримоси на челу државе (у то свакако убрајам и Његову опозицију) ниједан играни филм или документарац у продукцији "Погледи" неће бити приказан на државним медијима.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М