21-03-2025, 06:28 PM
(21-03-2025, 04:06 PM)Горски штаб 52 Пише: Па добро, тако реци, администратор може члану форума да напише да нема грам мозга, а члан форума то не може да напише администратору. И то је нешто, да знамо.
Што се тиче друге две ствари, ред је да се извиниш за (не)намерни покушај обмане свих нас овде.
Али свестан сам да превише тражим, ипак је довољно да остане на томе да је откривена за обе ствари комплетна истина у експресном року, а која је у супротности са твојим писањем.
Следеће што ћу написати нема везе са тобом, али било је и сличних ситуација, тако да навикли смо. Један члан форума ми је написао да вређам све српско и четничко, а када сам га замолио да ми да доказ, рекао ми је, парафразирам: вређаш Ћациленд, а тамо су све четници!
Да се вратимо теми, нажалост данас се упокојила и 16. жртва пада надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, младић од 19 година. Бог душу нек му прости.
Vlad Alekš Пише: Пише:(17-03-2025, 09:38 PM)Јеремија Пише: Пише:Јели ово понос Србије?
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/u3Y...YA3gABoTAF
Видим да овде некима сметају "босанци" (постоје Срби, Муслимани и Хрвати из БиХ) а шипци се раширили по целој Србији, еве и заставу развили са младим, паметним и ненадмашним студентима.
Поштовани господине администраторе,
И шта смо на крају утврдили? Да ли је ова исечена слика управо и исечена да би све било истргнуто из контекста?
Да ли можете да поставите целу фотографију са широким кадром из горњег ракурса?
Срдачан поздрав.
Коригована слика УЧК заставе.
Кориговао сам поменуту заставу када сам нашао оригиналну слику. Но, без обзира у којој конотацији се појави поменути симбол шиптара за мене је неприхватљив.
Има нешто што већина од форумаша не разуме када је моја маленкост у питању.
Када је реч о Председнику Србије, за мене је то институција! Тренутно је обавља Овај а сутра ће бити неко други, ја сматрам да је моја дужност да браним институцију.