26-03-2025, 11:13 AM
(26-03-2025, 01:45 AM)Јеремија Пише:(26-03-2025, 12:14 AM)Лука Калиманац Пише: Да се појединци са овог форума питају, падале би надстрешнице на главу људима сваки други дан.Причате о студентима да су фашисти и комунисти, а нисте били ни на једном протесту.Ја сам био, у видео сам честите Србе и праве патриоте.
Какве везе имају надстрешице и студенти? Десила се несрећа и шта сад, јел треба цела Србија да стане? Покојницима нека Господ поддари рајско насеље а живи иду даље. Трагеддије где је људски фактор заказао догађају се свакодневно по свету а једино у Србији неко од тога прави политички спектакл покушавајући да страдалнике политички уновчи.
Протести студената били би разумљиви да су пријављени на одређеној локацији без икаквих блокада а на први знак уцене требали су бити забрањени.
Ово што се догађа задњих месеци ни у једној земљи не би било толерисано, посебно када су у питању блокаде. Почистила би их полиција и други органи присиле без пардона.
Чича!
Све је ово тачно, нажалост.
Све показује колико је режим јајарски. Колико се режим сваком улизује, а све на рачун оних који трпе, а то су сигурни гласачи, такође јајаре. Колико је режим неконкретан.