07-04-2025, 11:14 PM
(07-04-2025, 10:56 PM)Pekar Пише:(07-04-2025, 03:05 PM)Горски штаб 52 Пише: Је л' и у тој држави пада 300 тона бетона на малолетну децу?
Или пада хеликоптер с тек рођеном децом да би се неко сликао?
Или нестају снимци са наплатних рампи кад партијаш убије жену?
Или роне људи у реци у цивилном оделу у јануару месецу?
Или... и тако даље, може у недоглед...
Или, на пример, још нешто, влада онај који земљу смањује?
Da, sve se to dešava u državama koje su navodno slobodne i demokratske.
Tvoj problem je što gledaš kroz naočare koje se zovu mržnja.
Što se tiče vladanja... vladaju oni koje postave silnici. Narod glasa i po tri puta dok ne bude izglasano ono što je zacrtano u "Briselu".
Državu je smanjio ujka Sem po amaneti i dogovoru sa Brozom.
Прва реченица, да се не мучиш и много истражујеш, дај ми два примера из неке слободне и демократске државе.
Прво - где је партијаш убио грађанина те државе, а шеф партије и истовремено шеф државе изашао у јавност и рекао да је снимак много страшан и није за јавност (не треба да напомињем да партијаш није на робији)?
Друго - где је један од противника шефа државе пронађен како рони у јануару месецу, па тајно кремиран и остављен без презимена на спомен-плочи?
Дај та два примера, да те не оптеретим много, па да наставимо дискусију.
А што се тиче друге реченице, где си ти у мојих пар конкретних питања видео мржњу?
Логичније би било да сам ја импутирао теби да си пун неког беса и мржње, пошто са уживањем качиш неке видео снимке где кер бесно гризе човека, полиција бије пендрецима и сл.
Тако да, остави погрешне процене и те вучићевске личне квалификације за неку другу прилику. Омиљена ствар вам је скренути акценат са суштине на неку другу небитну тему, па је разводњавати цео дан до подне или бацити неку лажну личну квалификацију (они мрзе нас, они мрзе моју децу, они мрзе Србију, они су плаћеници, они су насилници...).
Ја с тобом не дискутујем о томе какав си ти човек у души, да ли ти је коса плава или црна, да ли неког волиш или мрзиш, мислим да су моја питања више него јасна.