08-04-2025, 11:04 AM
Ja се јако радујем "пумпању" и скупу 12-ог у Новом Пазару као и мој пријатељ Горски а и шумадинац се радује пумпању у Пазару..
Ја се јако радујем том хепенингу и том партију и једваа чекам да "пумпамо"
А ево и зашто:
1. Носиће се заставе Фрии Палестина...
2. Носиће се они беџеви (поред црвене шаке) "бели цвет" Римембер Сребрениц... Беџеви су опет у тренду.
3. Кад хоџа запева са минарета сви ће морати на молитву, поштујемо све вере нације и религије, нема нећу, не знам, не могу то је увреда за мусли'ане ако се нађеш испред џами'е мораш ућ' унутра..
4. Када увече буду палили блицеве од Aлтун Алем Џамије до Гази Иса Бегове Џамије има да обасјају Нови Пазар као да си у Багдаду или Џалалабаду..
5. Има да се ождеру од ћевапа и мантија, па ће бити повраћања у атобусу назад за Београд...
6. Видеће се и оне од Сулејман Угљанина заставе сда и санџака....
Дивно ће бити у Новом Пазару, патриотски, национално и родољубиво, српски, традиционално, православно....
Шта'ш..
Т'гата....
Ја се јако радујем том хепенингу и том партију и једваа чекам да "пумпамо"
А ево и зашто:
1. Носиће се заставе Фрии Палестина...
2. Носиће се они беџеви (поред црвене шаке) "бели цвет" Римембер Сребрениц... Беџеви су опет у тренду.
3. Кад хоџа запева са минарета сви ће морати на молитву, поштујемо све вере нације и религије, нема нећу, не знам, не могу то је увреда за мусли'ане ако се нађеш испред џами'е мораш ућ' унутра..
4. Када увече буду палили блицеве од Aлтун Алем Џамије до Гази Иса Бегове Џамије има да обасјају Нови Пазар као да си у Багдаду или Џалалабаду..
5. Има да се ождеру од ћевапа и мантија, па ће бити повраћања у атобусу назад за Београд...
6. Видеће се и оне од Сулејман Угљанина заставе сда и санџака....
Дивно ће бити у Новом Пазару, патриотски, национално и родољубиво, српски, традиционално, православно....
Шта'ш..
Т'гата....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.