17-04-2025, 12:09 AM
(16-04-2025, 11:40 PM)milan Пише: Мени је занимљивије ово са бициклистима...Ај што су џабе ишли,кажу све затворено јер и њима је Ускрс,па су спојили,ови европејци...Гледо сам Tur d France и сад они што су пролазили циљ,падају са бицикала,не могу до ваздуха да дођу,а ови наши после 1300 км,улазе у Стразбур,без зноја,са осмехом на лицу,и то им је мало,па чак и утрчавају са бициклама подигнитим увис...Без имало умора,рекло би се да би тако могли и до Њујорка,знају они и триатлон,препливали би...

То смо и ми исто мислили. Ми смо кад је онај Амстронг био шампион тур де Франса гледали редовно те трке.
Професионалним бициклистима, значи професионалним да одвезу једну етапу они су на издисају, плућа пуцају, ноге отпадају, глава зуји од стреса плус после три етапе (400-500км) иде пауза дан да се одморе бициклисти.
Наши студенти лагано са пола снаге спичили дан за даном 1300 км.

Узмимо у обзир да је реон Немачке ка Француском Стразбуру јако брдовити и иде се делом уз Алпе, питање које се поставља како бре Луис Амстронг и професионални бициклисти после три етапе не могу на ногама да стоје а наши студенти аматери бициклисти лагано са пола снаге газили по 120-130 км кроз Немачку..
И на крају дођоше њих 40 до Стразбура кад ниђе живе душе у Стразбуру. Затворено због ускрса. Сем оне Усташкиње и оне муслиманке ниђе никог.
Оставили неко писмо Макрону и портир те зграде им је дозволио да три минута урлају, скачу и праве буку као то им је кул...
Као оне феминисткиње урлају или када западни човек на јавном месту урла јер се тако ослобађају стреса...
Тотална брука и фијаско ове дебилане до Стразбура..
Иначе возили су се комбијима и онда 3-4 км пред улазак у град они изађу и узму бицикле. Не можеш никако бити насмејан на етапи од 120 км кроз Алпе, ту плућа кидају, професионални бициклисти после етапе одмах иду у комору да стабилизују срце и плућа да им не попуцају.
Који дебили...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.