23-04-2025, 06:04 AM
(23-04-2025, 12:01 AM)Шумадинац Пише:Тачно тако, успели су да замене тезу и да путем испраних мозгова подрже овај накарадни (већински део студената) скуп идеота са пробушени пупком...(22-04-2025, 11:40 PM)Митић Пише: "У Србији се дешава обојена револуција како је зову и надам се да ће то искушење бити побеђено..." !?
- Патријарх српски Порфирије, у разговору са Путином.
https://x.com/BojanJankovi/status/1914780896583942497
https://www.nedeljnik.rs/srbija-u-ruskom...ina-video/
Уважени Патријарх је могао да каже да се дешавају протести, али добро, усвојио је терминологију владајућег режима.
Не знам како би одговорио владика Амфилохије, да је жив.
Цитат:
Патријарх Порфирије: Да, у руском свету, у православном свету. О православљу смо разговарали са Његовом Светости патријархом, није то тако једноставно. И код нас ових дана имамо револуцију. Како се зове?
Митрополит Иринеј: Обojена.
Патријарх Порфирије: Обojена револуција, Ви то знате. Надам се да ћемо то искушење победити, као што сте рекли. Јер знамо и осећамо да центри моћи са Запада не желе да развијају идентитет српског народа и културу.....
Нико од битнијих фактора патриотске исправне стране није хтео да да мало озбиљнији став против КАРТЕЛА (Профитирија и осталих), ови други петнаестог марта отишли у самопромоцију у БГД. Сад КАРТЕЛ приводи пијуне (све који мисле да ова блокада ваља) у МАТ позицију. Што их више подржавамо то ће победа КАРТЕЛА бити јача. Не може то да схвати свако! А онда следи одмазда и бежанија. Ко ће бежати? Па свако ко има образа и не може да гледа пропаст. Ја лично не могу да издржим да је КАРТЕЛ спасао себе од напада и да се то представља овако, да "мој" патријарх ово.... Али није то ништа ново, нит...
Наравно, има и храбрих појединаца, као на фору Валтера Тодоровића који ће самопромоцију довести до тога да ће и сами умислити да су стварно део Божијег промисла.
РТС је јако важан карика, блокада РТС ће га бацити на колена, победа је апсолутна... Хахаха...
Мозгови су испрани - одавно су попеглани, сад се ваде из ормана са изборе...
Чисто виђење. Молим Шумадинац да ми кажеш ако сам луд, или погрешно мислим, да се мало редукујем, "опет"? Може и твоје мишљење. Само немој да сви морамо против КАРТЕЛА, макар и са Бугарима. Као старом борцу против њих, мучно ми то, само без тог дела. Хвала!
Надам се да Хрвати неће дозволити да прођу кроз наше отето имање...