05-05-2025, 07:50 AM
(05-05-2025, 05:55 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:(04-05-2025, 07:22 PM)Mekenzi Пише: Замолили би лице са слике да нам не шаље у три сата ноћу приватне поруке, ми више то не отварамо нити улазимо у приватне поруке, тако да џабе шаље.
Ако му је потребна помоћ нека потражи стручну озбиљну помоћ, ми му једимо можемо само молитвом и споменути га у молитивиии Госпооодеее Пооооммммиллллуууујјј
Не наседај на провокације...
Огадише људима протесте, неће више нико изаћи нигде кад види ко и како протестује. Само тешка несрећа ће опет дићи народ (руљу).
Не наседам, лице ми тако шаље поруке.
Ово лице треба да потражи озбиљну стручну здравствену помоћ. Није да га вређам, већ да покуша да спасе своју душу.
Ми приватне поруке не читамо, џаба шаље.
Горски ми јавио да је било за први мај милион и двеста хиљада људи на протесту

Протести су угашени ово сад могу да разбију радници обезбеђења а не полиција.
Остали анархисти и левичари и тако ти полупани ликови + остаци демократске опозиције.
Протести су изгубили смисао и суштину и нема те енергије више, још иде лето Ада, море, одмори, остаће само клошаријада и ове којима фду плаћа дневнице од донација.
Ред је да се покуша формирати права патриотска опозиција.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.