10-05-2025, 02:05 PM
(10-05-2025, 12:20 PM)milan Пише: Наравно да не верујем ,да ли ико нормалан у то верује...Мада знам некога ко верује,а ти га знаш...
Паааа... ми смо познавали ође једног који је био на страни победе, који је био уз Русију који је био русофил, који је био уз Борка Пушкића једног од најјвећих антинатоваца у Србији...
Кад јуче се нисмо шлогирали, ај тамо на твитеру има будала шугословена који подржавају ове анархисте, ал ође да он качи крваву петокраку са све шугословеннском војском са све војном парадом из 75-те када је офарбани аустроугарски хоштаплер и мађарска чива надзирао ту параду ми нијесмо веровали.
Ми имао озбиљан простатитис, и то када смо видели морали смо 3х трк у нужник и два простамола смо морали попити лептејебо...
Са таким стварима ође нема заебанције. Ми кад видимо крваву петокраку нами озбиљно може да позли....
Него, миланче, које су акције даље анархиста, шта веле за даље, влашка магија, црна магија, милан тарот, бели маг, нумерологија, видовита Бранка....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.