11-05-2025, 03:27 PM
(11-05-2025, 01:01 PM)milan Пише:(11-05-2025, 12:50 PM)milan Пише: Мени је занимљив овај лик Никола Марчетић,овај музичар....Глумио је и прерушио се у Драгутина Матића?Видим већ га зову Око соколово,са диоптријом подебелом?Шта мислиш ,Мекензи да ли је служио војску?
Паааа Миланче овог бубњара, педерка би Ђенерал херој Симовић са капије најурио назад на улицу или би га ставили да чисти оне ве цее.
Ја кад видим те мушкарце блокадере куку и леле не знаш дал је мушко ил женско, све феминизирани, дуге косе, вероватно и нокти излакирани, а обучени недај боже.
Ништа боље нису ни они који су посетили Равну Гору.
Само тамо севају воденасти мишићи, тетоваже, забодени ножеви по асталима, алкохолизам, никогин, прегласна музика, певаљја блуд и неморал.
Обе екипе имају огромне психичке проблеме од депресије, анксиозности, агресије, болести зависности попут зависности од наркотика, алкохола, никотина, коцке па до лекова за смирење.
Све мање је нормалних, мудрих, ко дрен здравих Срба домаћина попут Војводе витеза нашег сапатника Мирољуба Петровића.
Данас немаш човека у 30-им годинама а да га нису "лекари" навукли на лекове. Са 35 већ гутају шаке лекова.
Хемофарм не може да иштанца бог те твој бромазепаме.
У три погона са 6 трака у три смене не могу иштанцати бромазепаме колико Срби попију.
Срби гутају бромазепаме као тик так бомбонице..
Много смо ментално, здраватвено оболео народ. Много.
Што се тиче данашњег служења војног рока, Данас у Војску Србије иде једино и искључиво сиротиња са југа Србије.
Овакви ликови и ти блокадери и ти анархисти они презиру Војску Србије.
За Војску Србије они имају најцрње речи.
Као што се ругају свему српском, тако се ругају и исмејавају Војску Србије.
Они би то расформирали и ставили би стране нато војнике као Еуфор, Кфор.
Ми кад дођемо на влас' ( На Белим коњима и крстом на плашту, мачу и шлему) прво уводимо пред предвојничко, то је пре регрутације да видимо колико је младића психички и физички спремно за регрутацију, па ондa регрутација па служење војног рока за крст крст часни и Отаџбину са заставом једна лобања кости двије.
ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТА СЕ ЧЕКА?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.