Јуче, 01:15 AM
(Јуче, 12:39 AM)Горски штаб 52 Пише: Не свирам ништа, дискутујем, као што имаш ти мишљење, имају га и други. Мало више пристојности не би било на одмет.
Моје мишљење је да грешиш јер идентификујеш и изједначаваш државу са владајућом партијом.
Није удар на Вучића удар на државу.
Није тражење правде због убиства 16 људи удар на државу.
Није побуна против криминала, корупције и комплетног система удар на државу.
Као што ни борба против Милошевића није била удар на државу у том смислу у ком ти посматраш.
Баналан пример, али по твом гледишту се лист ''Погледи'' читаву деценију 1990-тих борио против државе. Није, борио се против комунистичког диктатора и социјалистичког/комунистичког система, а не против државе. И није се сигурно борио за то да уместо милошевићевских зајашу стамболићевске комуњаре.
Да ли Србијом јахао Милошевић или Србијом јахале перјанице ДОС-а - разлике нема. Погубно је и једно и друго.
А и кад си се већ ухватио за појам ''држава'', могу слободно да изјавим да ''држава'' овде не постоји.
Такође, нисам рекао да си ти за Вучића, рекао сам да би се, употребом мера које ти предлажеш, истом вратило оно што му треба - ''мир и стабилност''.
Па ти види да ли би то што ти предлажеш режиму ''Вучић-Брнабић'' било на штету или на корист.
Мани се моје пристојности јер је само на мени кад ћу и колико бити пристојан.
Ако ти се не свиђају моји коментари заобиђи ме у широком луку као што ја тебе више нећу примећивати.